Povezane vesti
Strani studenti iz Ukrajine u Srbiji: „Svaki dan je iznenađenje i avantura, ali se ni u jednom trenutku nisam pokajala što sam…
Danas 18.04.2023
Širim, Šivani i Šangu su studenti medicine, sličnih godina, rođeni na različitim meridijanima. Do 2022. bezbrižno su živeli u Ukrajini, ne sluteći da će se kroz nekoliko meseci upoznati u Srbiji. „Nisam želela da odem, jer sam tamo imala sve. „Pronašla… »
Strani studenti iz Ukrajine u Srbiji: „Svaki dan je iznenađenje i avantura, ali se ni u jednom trenutku nisam pokajala što sam…
Južne vesti 18.04.2023
BBC Širim, Šivani i Šangu su studenti medicine, sličnih godina, rođeni na različitim meridijanima. Do 2022. bezbrižno su živeli u Ukrajini, ne sluteći da će se kroz nekoliko meseci upoznati u Srbiji. „Nisam želela da odem, jer sam tamo imala sve… »
Vesti dana »
TUŽILAŠTVO OTKRILO NOVE DETALJE: Odbačena prijava protiv policajaca iz Milićevog obezbeđenja Odbačena prijava protiv policajaca
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 39 povezanih
Obustavljen saobraćaj na auto-putu zbog sudara dva šlepera kod Šimanovaca
Serbian News Media pre 3 satajoš 41 povezana
Protest Pubunjenog univerziteta zbog SPIRI pred Vladom Srbije: Najavili blokadu od četiri sata
Euronews pre 33 minutajoš 20 povezanih
(Mape) Tropska vrućina, pa pad od čak 20 stepeni! Meteo šamar biće jak i trajaće danima: Dramatična promena vremena donosi jako nevreme, a evo šta nas čeka oko 20. juna
Blic pre 3 satajoš 39 povezanih
Iran oborio američki helikopter 'Apač', Tramp zapretio: „Odgovorićemo"
BBC News pre 1 satjoš 18 povezanih