Повезане вести

Узнемирујуће "упуцао сам девојчицу, вриштала је" Бивши командант Вагнера признао: Нисам имао избора, наређено је да све…

Узнемирујуће "упуцао сам девојчицу, вриштала је" Бивши командант Вагнера признао: Нисам имао избора, наређено је да све…

Курир 18.04.2023
Руска организација за људска права Гулаг објавила је сведочење двојице бивших команданата приватне војне групе Вагнер, који су кренули у рат након што су регрутовани из затвора. Реч је о Азамату Улдарову, бившем осуђенику КПЗ… »
"Пуцао сам девојчици (5) у главу! Језива исповест Вагнеровца - "Пригожин издавао злочиначке наредбе, стрељајте их све"

"Пуцао сам девојчици (5) у главу! Језива исповест Вагнеровца - "Пригожин издавао злочиначке наредбе, стрељајте их све"

Мондо 18.04.2023
Припадници Вагнера сведочили о својим језивим зверствима у Украјини: "Вриштала је, она је мало дете, разумете..." Припадници Вагнера сведочили о својим језивим зверствима у Украјини: "Вриштала је, она је мало дете, разумете..."… »
"Пуцао сам девојчици од 5 година у главу": Припадници Вагнера сведочили о својим језивим зверствима у Украјини: "Вриштала је…

"Пуцао сам девојчици од 5 година у главу": Припадници Вагнера сведочили о својим језивим зверствима у Украјини: "Вриштала је…

Блиц 18.04.2023
Руски осуђеници које је регрутовала злогласна Вагнер група Јевгенија Пригожина, послати у рат из руских затворских колонија, признали су убиства украјинске деце у Бахмуту и Соледару. Двојица убица Вагнер групе говорили су за… »
Амбасада Украјине саопштила да је група Вагнер признала да је убијала децу

Амбасада Украјине саопштила да је група Вагнер признала да је убијала децу

Данас 18.04.2023
Амбасада Украјине у Србији саопштила је данас да су чланови руске паравојне групе Вагнер признали у интервјуима да су по наређењу убили више од двадесеторо деце у Бахмуту и ​​Соледару. У саопштењу украјинска амбасада наводи да… »
Језиво признање Вагнерових војника: Убио сам дете (5), по наредби, овако су нам рекли

Језиво признање Вагнерових војника: Убио сам дете (5), по наредби, овако су нам рекли

Телеграф 18.04.2023
Двојица робијаша које је регрутовала Вагнер група тврде да су наређења долазила од Пригожина. Руски осуђеници које је регрутовала злогласна Вагнер група Јевгенија Пригожина, који су у рат послати из руских затворских колонија… »

Вести дана »