Povezane vesti
Sve se pretvorilo u prah, pepeo i dim, gazda očajan: Ostao sam bez ičega, od ovog sam živeo! Zla kob, incident za incidentom
Kurir 18.04.2023
Vlasnik izgorelog splava na Savi očajan: Noćas je sve bilo u redu, od žene sam saznao za požar. BEOGRAD - Na Savskom keju rano jutros oko 6 izbio je požar na splavu na Savskom keju. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, srećom, nema povređenih… »
Od splava na savi ostala samo garež: Sablasne scene na keju, vatra progutala ceo lokal: "Skoro su renovirali, bio je fin…
Blic 18.04.2023
Vatra je ranom zorom u potpunosti progutala splav Skalar, koji se nalazi na Savskom keju, kod broja 6. Kako su nam ispričali meštani komšiluka na licu mesta, lokal drže veoma kulturni ljudi, kojima je kafić bio porodični biznis i izvor prihoda… »
Požar na splavu na Savskom keju, 25 vatrogasaca učestvovalo u gašenju
Luftika 18.04.2023
Na splavu na Savskom keju oko 6 sati izbio je požar. Prema prvim nezvaničnim informacijama nema povređenih. Na terenu je 25 vatrogasaca sa 7 vatrogasnih vozila. Požar je lokalizovan, radi se na dogašivanju, a zatim sledi pretraga terena, prenosi… »
"Živim od ovoga, ostao sam bez ičega": Vlasnik izgorelog splava na Savi očajan: Noćas je sve bilo u redu, od žene sam…
Blic 18.04.2023
Na Savskom keju oko 6 sati izbio je požar na jednom splavu. Prema prvim nezvaničnim informacijama nema povređenih. Požar je lokalizovan, ali se i dalje radi na gašenju vatre, kako bi vatrogasci bili sigurni da je sve ugašeno. Od splava koji se… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 6 satijoš 2 povezane