Повезане вести
Све се претворило у прах, пепео и дим, газда очајан: Остао сам без ичега, од овог сам живео! Зла коб, инцидент за инцидентом
Курир 18.04.2023
Власник изгорелог сплава на Сави очајан: Ноћас је све било у реду, од жене сам сазнао за пожар. БЕОГРАД - На Савском кеју рано јутрос око 6 избио је пожар на сплаву на Савском кеју. Према првим и незваничним информацијама… »
Од сплава на сави остала само гареж: Сабласне сцене на кеју, ватра прогутала цео локал: "Скоро су реновирали, био је фин…
Блиц 18.04.2023
Ватра је раном зором у потпуности прогутала сплав Скалар, који се налази на Савском кеју, код броја 6. Како су нам испричали мештани комшилука на лицу места, локал држе веома културни људи, којима је кафић био породични бизнис и… »
Пожар на сплаву на Савском кеју, 25 ватрогасаца учествовало у гашењу
Луфтика 18.04.2023
На сплаву на Савском кеју око 6 сати избио је пожар. Према првим незваничним информацијама нема повређених. На терену је 25 ватрогасаца са 7 ватрогасних возила. Пожар је локализован, ради се на догашивању, а затим следи претрага… »
"Живим од овога, остао сам без ичега": Власник изгорелог сплава на Сави очајан: Ноћас је све било у реду, од жене сам сазнао…
Блиц 18.04.2023
На Савском кеју око 6 сати избио је пожар на једном сплаву. Према првим незваничним информацијама нема повређених. Пожар је локализован, али се и даље ради на гашењу ватре, како би ватрогасци били сигурни да је све угашено. Од… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 4 сатијош 2 повезане

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 45 минутајош 1 повезана

Делегација Националне гарде Охаја у посети Ратном ваздухопловству Србије
Данас пре 7 сатијош 1 повезана