Povezane vesti
„Pušio sam od 14. godine“: Igrao za Zvezdu i Srbiju i osvojio brdo trofeja, a nije mogao bez cigara
Nova 18.04.2023
Nekadašnji reprezentativac pričao o poroku. Predrag Đorđević je obeležio jednu epohu grčkog fudbala, a ostavio je trag i u Crvenoj zvezdi i reprezentaciji Srbije. Međutim, tokom karijere je vodio borbu i sa jednim porokom. „Pušio sam od svoje 14. godine… »
Igrao za Zvezdu i Srbiju, a nije mogao bez cigara: Pušio sam od 14. godine, vi nemojte - žvaćite duvan!
Mondo 18.04.2023
Zanimljiv predlog nekadašnjeg reprezentativca i legende Olimpijakosa. Zanimljiv predlog nekadašnjeg reprezentativca i legende Olimpijakosa. Bio je motor svakog tima, vihor na levom krilu, a nije se odvajao od crvenog malbora! U velikom intervjuu za grčke… »
Vesti dana »

Nova tura snega: Ovo će biti najhladnija zima u poslednjih 20 godina, evo kada će se zabeleti
Pravda pre 1 satjoš 27 povezanih

Kako će Putin stići do Mađarske? Koridor preko Srbije najrealnija opcija! Evo koje sve prepreke će ruski predsednik morati da savlada
Kurir pre 53 minutajoš 18 povezanih

Paunovićeva: Nadam se da će Zakon o jedinstvenom biračkom spisku biti pred poslanicima početkom novembra
RTS pre 2 satajoš 13 povezanih

Utvrđen dnevni red posebne sednice Narodne skupštine Republike Srpske, bira se v. d. predsednika
Sputnik pre 41 minutajoš 12 povezanih