Povezane vesti
Dvojica mladića iz Bačke Palanke sekirom oštetili automobil sugrađaninu, određen im pritvor
RTV 18.04.2023
NOVI SAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D. V. (2004) i jednog sedamnaestogodišnjaka iz Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje. Sumnja se da su njih… »
Dvojica mladića devastirala vozilo meštanina Bačke Palanke
Moj Novi Sad 18.04.2023
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D. V. (2004) i jednog 17-godišnjaka iz Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje. Sumnja se da su njih dvojica, u Bačkoj… »
Meštaninu Bačke Palanke sekirom oštetili limariju automobila, razbili sva stakla i isekli gume
Radio 021 18.04.2023
Novosadska policija uhapsila je D. V. (19) i jednog sedamnaestogodišnjaka iz Bačke Palanke zbog nasilničkog ponašanja. Sumnja se da su njih dvojica, u Bačkoj Palanci, sekirom oštetili limariju na automobilu jednog meštanina. Oni su pri tome i… »
Vesti dana »

(Foto, video) policija prikazala akustične uređaje Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenja
Dnevnik pre 55 minutajoš 32 povezane

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 21 povezana

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 25 minutajoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Jug press pre 4 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 31 minutajoš 42 povezane