Povezane vesti
"Zašto su Srbi kao druga rasa", haos zbog naših muškaraca: Amerikanka upoznala jednog, pa ostala u čudu: Šta je sa vama!
Mondo 18.04.2023
Jedna Amerikanka na Toktoku podelila je svoje oduševljenje muškarcima iz Srbije. Jedna Amerikanka na Toktoku podelila je svoje oduševljenje muškarcima iz Srbije. Jedna Amerikanka, po imenu Kris, nije krila svoje oduševljenje muškarcima iz Srbije, a… »
"Šta je sa Srbima, kao da su druga rasa" Amerikanka upoznala naše momke i poručila samo jedno: "Nemojte da me pogrešno…
Blic 18.04.2023
Svako malo se na mrežama pojavi snimak nekog iz inostranstva ko deli svoje utiske o boravku u Srbiji, o našoj hrani, ljudima, gostoprimstvu... Međutim, jedan video sa TikToka je brzo postao viralan jer je Amerikanka otkrila šta misli o muškarcima iz… »
"Zašto su Srbi potpuno druga rasa?" Tiktokerka upoznala momke iz Srbije, pa zavapila: Šta je to sa njima?! (video)
Kurir 18.04.2023
Devojka po imenu Krisi postala je popularna na društvenim mrežama kada je objavila video snimak o Srbima. Ona na ranijim video snimcima nije krila da voli Italijane i da su joj italijanski muškarci užasno privlači, ali čini se da je u međuvremenu… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 18 minutajoš 32 povezane

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 17 minutajoš 22 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 23 minutajoš 42 povezane