Повезане вести
"Зашто су Срби као друга раса", хаос због наших мушкараца: Американка упознала једног, па остала у чуду: Шта је са вама!
Мондо 18.04.2023
Једна Американка на Токтоку поделила је своје одушевљење мушкарцима из Србије. Једна Американка на Токтоку поделила је своје одушевљење мушкарцима из Србије. Једна Американка, по имену Крис, није крила своје одушевљење… »
"Шта је са Србима, као да су друга раса" Американка упознала наше момке и поручила само једно: "Немојте да ме погрешно…
Блиц 18.04.2023
Свако мало се на мрежама појави снимак неког из иностранства ко дели своје утиске о боравку у Србији, о нашој храни, људима, гостопримству... Међутим, један видео са ТикТока је брзо постао виралан јер је Американка открила шта… »
"Зашто су Срби потпуно друга раса?" Тиктокерка упознала момке из Србије, па завапила: Шта је то са њима?! (видео)
Курир 18.04.2023
Девојка по имену Криси постала је популарна на друштвеним мрежама када је објавила видео снимак о Србима. Она на ранијим видео снимцима није крила да воли Италијане и да су јој италијански мушкарци ужасно привлачи, али чини се да… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 46 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро