Повезане вести
"Да то дозволи себи у 25.: Години..." Мама Џехва бесна због интимног снимка и "голе" фотке: "Чујем глас, па помислим да је то…
Блиц 18.04.2023
Након што се на друштвеним мрежама појавила фотка на којој је Теодора Џехверовић потпуно нага, певачица се огласила и открила да слика на којој је гола није оригинална, већ да је у питању фотомонтажа. Њена мајка, бивша… »
Мама џехва полудела због теодорине голе слике! Открила кога је прво звала - смучило ми се, њу нисам смела ни да питам!
Мондо 18.04.2023
Гордана Џехверовић је бурно реаговала када је на друштвеним мрежама осванула гола слика њене ћерке Теодоре Џехверовић! Гордана Џехверовић је бурно реаговала када је на друштвеним мрежама осванула гола слика њене ћерке… »
"Смучило ми се кад сам то видела": Мајка Теодоре Џехверовић ван себе због фотки на којима је гола и интимног снимка…
Блиц 18.04.2023
Након што се на друштвеним мрежама појавила фотографија на којој је Теодора Џехверовић потпуно нага, певачица се огласила и открила да слика на којој је гола није оригинална, већ да је у питању фотомонтажа. Теодора је, наиме… »
Интернетом кружи фотографија на којој је скроз гола: Теодора Џехверовић се одмах огласила након скандала и приложила доказе…
Блиц 18.04.2023
У домаћим медијима појавила се фотографија на којој се наводно налази гола Теодора Џехверовић. А сада се овим поводом огласила певачица која је поделила фотографију у истом амбијенту и на којој је заузела исту позу, али је… »
Вести дана »

Стање повређених у несрећи код Сремске Митровице непромењено, осам на Интензивној нези
РТС пре 2 минутајош 20 повезаних

Студенти позвали грађане Сремске Митровице на 19 минута тишине
Радио 021 пре 12 минутајош 34 повезане

Закон о јединственом бирачком списку ускоро пред посланицима Скупштине Србије
Спутник пре 12 минутајош 9 повезаних

Мали разговарао са 40 инвеститора: Сви препознају вредност инвестиционог рејтинга Србије
Б92 пре 12 минутајош 13 повезаних