Povezane vesti
"Prolazio sam stvarno kroz obuke": Biković o filmu "Izazov", želeo je ide u kosmos
Telegraf 18.04.2023
"Kada sam čuo da ide u kosmos, ja sam Klimu napomenuo da sam tu ako mu neko treba gore da kuva kafu, ne moram ni da igram, ali nažalost tehnološke mogućnosti su takve da se samo tri osobe šalju gore", rekao je glumac. Posle Moskve "Izazov" stiže i u… »
Išao bih u svemir da su me zvali! Miloš Biković o prvom filmu snimljenom u kosmosu - ne moram ni da igram, kuvaću kafu!
Mondo 18.04.2023
Miloš Biković igra u istorijskom ostvarenju "Izazov", ruskom filmu snimanom u svemiru, a otkrio je kroz šta je prolazio tokom snimanja. Miloš Biković igra u istorijskom ostvarenju "Izazov", ruskom filmu snimanom u svemiru, a otkrio je kroz šta je… »
Vesti dana »
U Smederevu nelegalno skladištili 115 tona kancerogenog otpada i još 12.400 litara opasnih materija
Danas pre 43 minutajoš 22 povezane
"Šokiran sam što Jokić i Marej to nisu uradili do sada" Trener Denvera stao pred kamere, pa otvorio dušu: Jedna stvar ga posebno čudi!
Kurir pre 23 minutajoš 35 povezanih
Danas je na udaru jedan fakultet – sutra može biti bilo koji drugi: Podrška Slobodnog univerziteta Kragujevac kolegama iz Niša
Danas pre 3 minutajoš 19 povezanih
Tramp: Američka vojska ostaje oko Irana, upozoravam Teheran da ćemo pucati ako ne poštuje sporazum
Beta pre 2 satajoš 20 povezanih
Primirje puca, sve više mrtvih! Stižu nove fotografije razaranja, objavljena jeziva mapa, Tramp zapretio Iranu, Izrael zasut raketama
Blic pre 38 minutajoš 21 povezana