Povezane vesti
Neponovljivo veče tanga s ksenijom sidrovom: Harmonika će udružiti snage sa Beogradskom filharmonijom na koncertu u Kolarcu
Kurir 18.04.2023
Harmonikašica Ksenija Sidorova održaće koncert u petak zajedno sa Beogradskom filharmonijom na Kolarcu. Jedna od najsjajnijih zvezda na harmonici sviraće Pjacolina dela, a na programu su i kompozicije Falje i Hinastere pod palicom dirigentkinje Nil… »
Strast tanga i flamenka uz zvezdu na harmonici Kseniju Sidorovu: Poseban koncert Beogradske filharmonije
Nova 18.04.2023
Koncert koji se čeka s nestrpljenjem, nastup čuvene harmonikašice Ksenije Sidorove zajedno sa Beogradskom filharmonijom, održava se ovog petka 21. aprila na Kolarcu od 20 časova. Jedna od najsjajnijih zvezda na harmonici sviraće Pjacolina dela, a na… »
Vesti dana »
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 1 satjoš 28 povezanih
Tramp objavio privatne poruke koje mu je poslao Makron: Ovo je detaljna analiza šta one znače (foto)
Kurir pre 2 satajoš 35 povezanih
"Dobio sam potvrdu" Vučić najavio posetu Kini: Mnogo toga je pred nama!
Blic pre 2 satajoš 57 povezanih
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
N1 Info pre 6 satijoš 6 povezanih
Mađarska posle peteraca eliminisala Španiju: Srbija sa prvog mesta ide u polufinale! Crta se meč sa Hrvatskom
Kurir pre 37 minutajoš 37 povezanih