Povezane vesti
"Poslao sam pismo muftiji": Stanivuković o izjavi koja je izazvala mnogo pažnje: "Pogrešno je protumačena, ja volim Bošnjake"…
Blic 18.04.2023
Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković komentarisao je svoju raniju izjavu koja je izazvala mnogo pažnje. Naime, nakon što je njegova izjava izazvala brojne komentare, a koja je glasila: „Samo nam još nedostaje da Autoprevoz uzme muzej i uzme… »
Stanivuković se izvinio zbog svoje „nezgrapne izjave“: Ja volim Bošnjake
N1 Info 18.04.2023
Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković izjavio je, gostujući na TV N1 u Sarajevu, da je njegova ranija izjava koja je izazvala mnogo pažnje i po kojoj se moglo zaključiti da spori pravo Bošnjacima da imaju imovinu u centru Banjaluke, "nezgrapno… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 78 povezanih

Gala proslava punoletstva ćerke Saše Matića: Prelepa slavljenica blista u haljini dubokog šlica, a jedan detalj na sebi imaju ona, majka i sestra FOTO
Nova pre 14 minutajoš 26 povezanih

Minimalac pod pritiskom, Nikolić: "Inflacija će uzeti danak, realna vrednost minimalne zarade dosta niža"
Euronews pre 3 satajoš 41 povezana

SAOPŠTENJE - Zvezda: ''Grub pokušaj da se diskredituje lik i delo našeg igrača''
Sportske.net pre 1 satjoš 15 povezanih

Pronađeno oružje kojim je ubijen Čarli Kirk, za ubicom se i dalje traga
N1 Info pre 2 satajoš 18 povezanih