Povezane vesti
Dragović o Zvezdi, reprezentaciji, povratku u Beč: Uvek sam bio strastven i onda me tako otkače...
Sportski žurnal 18.04.2023
Iskorak u nekoj od liga petice je ono o čemu maštam. Realno, u mojim godinama samo Italija dolazi u obzir. Štoper Zvezde Aleksandar Dragović za agenciju APA pričao je o svom statusu na Marakani, reprezentaciji Austrije i mnogim drugim temama... Ne krije… »
Dragović: "Uvek sam bio strastven, i onda me tako otkače..."
Sportske.net 18.04.2023
Štoper srpskog porekla Aleksandar Dragović istakao je da je razočaran činjenicom da ga više ne pozivaju u reprezentaciju Austrije. "Razumem da srpska liga nije nešto vau, ali bih voleo da mi je data prilika da se dokažem. Vrlo sam razočaran, to mi je… »
Vesti dana »

"Hranili ste krokodila koji će da vas pojede": Poslanici završili zasedanje, nastavak u sredu: "Mi glas iz naroda" greškom glasali za rezoluciju o genocidu u Srebrenici (foto, video)
Blic pre 11 minutajoš 63 povezane

Američke sankcije kompaniji NIS stupiće na snagu 9. oktobra u šest ujutru
Biznis.rs pre 3 satajoš 26 povezanih

„Sejda nije dobro, ima zdravstvene probleme“: Šerif Konjević plakao zbog Halida Bešlića
Nova pre 3 satajoš 50 povezanih

Vanredna situacija u 4 opštine u Srbiji: Skoro 5.000 korisnika još bez struje, sneg iskidao elektromrežu
Blic pre 7 satijoš 13 povezanih

Podeljeni Izrael obeležava dve godine od napada 7. oktobra dok rat u Gazi i dalje traje
Beta pre 3 satajoš 34 povezane