Povezane vesti
Srpska starleta osuđena kao narko bos! Otkrila šok priče iz zatvora: Robijaši su me zvali Putinova ćerka i plašili me se
Mondo 18.04.2023
Bivša rijaliti učesnica Teodora Radojičić je pre tri godine osuđena na izdržavanje zatvorske kazne u Beču zbog trgovine heroinom. Osuđena je na četiri godine zatvora kao glavni narko-bos. Bivša rijaliti učesnica Teodora Radojičić je pre tri godine… »
Prvi intervju srpske starlete, koja je osuđena u Beču kao narko bos: Robijaši su me zvali Putinova ćerka! Šok detalji iz ćelije…
Kurir 18.04.2023
Teodora Radojičić osuđena je na četiri godine zatvora u Beču kao glavni narko-bos. Zbog dobrog vladanja straleta je posle tri godine izašla na slobodu. U intervjuu za Kurir nekadašnja učesnica rijalitija priča o zatvorskim danima i šta je sve proživela… »
Vesti dana »
Zemljotres jačine 3,9 stepeni pogodio region Leskovca, građani osetili snažno podrhtavanje
Radio sto plus pre 25 minutajoš 28 povezanih
Ponovo produžene licence NIS-u i MOL-u: Kakve su šanse za dogovor do kraja jula?
Radio 021 pre 40 minutajoš 58 povezanih
Ledene lopte se sručile na ovaj deo Srbije: Jako nevreme donelo neprilike poljoprivrednicima
Mondo pre 20 minutajoš 38 povezanih
Selektor Amerikanaca napravio skandal! Napao ih pred Bosance, pa morao da...
Večernje novosti pre 35 minutajoš 54 povezane
Mbape nastavlja jurnjavu sa Mesijem: Francuska sa pola gasa pregazila Švedsku!
Hot sport pre 3 satajoš 21 povezana