Повезане вести
Да ствари свима буду јасне - нећемо подржати чланство Косова у УН
Политика 19.04.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, после састанка са министром спољних послова Краљевине Шведске Тобијасом Билстремом, да су разговарали и о ситуацији на КиМ и да је, да не би било никакве дилеме, поновио… »
Неочекивано на конференцији: Вучић добио рибање од министра спољних послова Шведске (ВИДЕО)
Нова 19.04.2023
Председник Србије Александар Вучиц́ рекао је данас да је шведски министар спољних послова Тобијас Билстрем, који се налази у посети Србији, посебно инсистирао на томе да Србија мора да уведе санкције Руској Федерацији, тражец́и… »
"Чезнемо да останемо неутрални": Вучић са шведским шефом дипломатије о санкцијама Русији, Косову и ЗСО: "Када је формирате, ми…
Блиц 19.04.2023
Неко мора да разуме нашу позицију, ми чезнемо да останемо неутрални а не да припадамо блоку који нас је напао и нанео тешке жртве, рекао је данас Александар Вучић након састанка са министром спољних послова Шведске Тобијасом… »
Вучиц́: Шведски министар инсистирао да уведемо санкције Русији, тражио сам да нас разуме
Спутник 19.04.2023
Председник Србије Александар Вучиц́ рекао је данас да је шведски министар спољних послова Тобијас Билстрем, који се налази у посети Србији, посебно инсистирао на томе да Србија мора да уведе санкције Руској Федерацији, тражец́и… »
Вучић у обраћању са министром спољних послова Шведске: Господине Билстрем, чезнемо да останемо војно неутрални
Данас 19.04.2023
Господин Билстрем је посебно инстистирао на томе да Србија уведе санкције Руској Федерацији, ја сам разумевајући позицију Шведске, рекао да и нас мора неко да разуме. Ми чезнемо да останемо војно неутрални. Баш тај блок је 1999… »
Вучиц́: Шведски министар инсистирао да уведемо санције Русији, али…
Вести онлине 19.04.2023
Вучић: "Да не буде било какве дилеме - нећемо подржати чланство Косова у УН"
Телеграф 19.04.2023
Ствари иду овако. Данас је 10 година од Бриселског споразума. Ви формирате ЗСО са суштинским овлашћењима, када то урадите, а Србија је увек своју реч држала, као и после Бирслеског спораузма и убудуће ће, Србија ће свој део… »
Вести дана »

Вучић предложио закон "Коначно своји на своме": Легализација неукњижених објеката за од 100 евра
Н1 Инфо пре 26 минутајош 35 повезаних

Вања маринковић постигао тројку са целог терена! Кошаркаш Партизана извео спектакуларан потез у Сиднеју - као Кецман некада... Видео
Курир пре 21 минутајош 20 повезаних