Povezane vesti
Ovo je Otac koji je Jeleni iz Beograda na Veliki petak odveo dete u cirih Očajna majka: Bez saglasnosti i ijednog dokumenta?!
Kurir 19.04.2023
* Kad je čuo da sam podnela zahtev za razvod braka, počeo je i da preti da će dete vratiti u Švajcarsku. Zbog njegovih reči, koje su mi uterale strah u kosti, već mesecima sam stalno na oprezu, u strahu * Moje dete sada ne zna gde mu je majka, ja ne… »
Ovo je otac koji je oteo dete i odveo ga u Švajcarsku! Majka neutešna: "Ne dozvoljava mi da mu čujem glas"
Mondo 19.04.2023
Bez saglasnosti majke, M.L. je oteo dete i odveo ga u Cirih, tvrdi majka Jelena Abramović. Bez saglasnosti majke, M.L. je oteo dete i odveo ga u Cirih, tvrdi majka Jelena Abramović. Otac M.L. (37), državljanin Srbije, koji je majci Jeleni Abramović… »
Jeleni Na Veliki petak muž oteo sina Posle 30 sati javio se iz Švajcarske, majka očajna moli za pomoć
Alo 19.04.2023
Na Veliki petak moj još uvek venčani suprug, s kojim sam u brakorazvodnoj parnici od 6. januara ove godine, oteo je naše dvoipogodišnje dete i odveo ga u Švajcarsku bez moje saglasnosti i putnih dokumenta, tvrdi Jelena Abramović iz Beograda. Jelena… »
Muž joj oteo dete Na Veliki petak: Ispovest Jelene (32) iz Beograda za "Blic": Javio mi je posle 30 sati da su u Švajcarskoj
Blic 19.04.2023
Jelena Abramović (32) iz Beograda majka je dečaka koji ima dve i po godine, a koji je, kako ona tvrdi otet. Da stvar bude gora, mališana je nezakonito preko granice odveo Jelenin suprug sa kojim je od 6. januara u brakorazvodnoj parnici. Kako je za… »
Vesti dana »
Ko je Abu Mohamad al-Julani koji je šokirao Bašara al Asada, ali i Ruse?
Danas pre 3 satajoš 33 povezane
Srpska lista: Nasumična hapšenja Srba klasična represija Prištine nad nedužnim građanima
RTV pre 2 satajoš 101 povezana
Kurtijevi specijalci sa dugim cevima demonstriraju silu: Okupirali svaku raskrsnicu u Kosovskoj Mitrovici, do sada nezabeležena eskalacija! (foto/video)
Kurir pre 40 minutajoš 28 povezanih
SRCE: Dok se školski sistem u državi raspada, ministarka prosvete se bavi naručenim temama SNS
Novi magazin pre 1 satjoš 26 povezanih
Vučević: Nedopustiva je zloupotreba maloletnika u političke svrhe
Euronews pre 45 minutajoš 16 povezanih