Povezane vesti

Ovo je Otac koji je Jeleni iz Beograda na Veliki petak odveo dete u cirih Očajna majka: Bez saglasnosti i ijednog dokumenta?!

Ovo je Otac koji je Jeleni iz Beograda na Veliki petak odveo dete u cirih Očajna majka: Bez saglasnosti i ijednog dokumenta?!

Kurir 19.04.2023
* Kad je čuo da sam podnela zahtev za razvod braka, počeo je i da preti da će dete vratiti u Švajcarsku. Zbog njegovih reči, koje su mi uterale strah u kosti, već mesecima sam stalno na oprezu, u strahu * Moje dete sada ne zna gde mu je majka, ja ne… »
Ovo je otac koji je oteo dete i odveo ga u Švajcarsku! Majka neutešna: "Ne dozvoljava mi da mu čujem glas"

Ovo je otac koji je oteo dete i odveo ga u Švajcarsku! Majka neutešna: "Ne dozvoljava mi da mu čujem glas"

Mondo 19.04.2023
Bez saglasnosti majke, M.L. je oteo dete i odveo ga u Cirih, tvrdi majka Jelena Abramović. Bez saglasnosti majke, M.L. je oteo dete i odveo ga u Cirih, tvrdi majka Jelena Abramović. Otac M.L. (37), državljanin Srbije, koji je majci Jeleni Abramović… »
Jeleni Na Veliki petak muž oteo sina Posle 30 sati javio se iz Švajcarske, majka očajna moli za pomoć

Jeleni Na Veliki petak muž oteo sina Posle 30 sati javio se iz Švajcarske, majka očajna moli za pomoć

Alo 19.04.2023
Na Veliki petak moj još uvek venčani suprug, s kojim sam u brakorazvodnoj parnici od 6. januara ove godine, oteo je naše dvoipogodišnje dete i odveo ga u Švajcarsku bez moje saglasnosti i putnih dokumenta, tvrdi Jelena Abramović iz Beograda. Jelena… »
Muž joj oteo dete Na Veliki petak: Ispovest Jelene (32) iz Beograda za "Blic": Javio mi je posle 30 sati da su u Švajcarskoj

Muž joj oteo dete Na Veliki petak: Ispovest Jelene (32) iz Beograda za "Blic": Javio mi je posle 30 sati da su u Švajcarskoj

Blic 19.04.2023
Jelena Abramović (32) iz Beograda majka je dečaka koji ima dve i po godine, a koji je, kako ona tvrdi otet. Da stvar bude gora, mališana je nezakonito preko granice odveo Jelenin suprug sa kojim je od 6. januara u brakorazvodnoj parnici. Kako je za… »

Vesti dana »