Повезане вести

Ово је Отац који је Јелени из Београда на Велики петак одвео дете у цирих Очајна мајка: Без сагласности и иједног документа?!

Ово је Отац који је Јелени из Београда на Велики петак одвео дете у цирих Очајна мајка: Без сагласности и иједног документа?!

Курир 19.04.2023
* Кад је чуо да сам поднела захтев за развод брака, почео је и да прети да ће дете вратити у Швајцарску. Због његових речи, које су ми утерале страх у кости, већ месецима сам стално на опрезу, у страху * Моје дете сада не зна… »
Ово је отац који је отео дете и одвео га у Швајцарску! Мајка неутешна: "Не дозвољава ми да му чујем глас"

Ово је отац који је отео дете и одвео га у Швајцарску! Мајка неутешна: "Не дозвољава ми да му чујем глас"

Мондо 19.04.2023
Без сагласности мајке, М.Л. је отео дете и одвео га у Цирих, тврди мајка Јелена Абрамовић. Без сагласности мајке, М.Л. је отео дете и одвео га у Цирих, тврди мајка Јелена Абрамовић. Отац М.Л. (37), држављанин Србије, који је… »
Јелени На Велики петак муж отео сина После 30 сати јавио се из Швајцарске, мајка очајна моли за помоћ

Јелени На Велики петак муж отео сина После 30 сати јавио се из Швајцарске, мајка очајна моли за помоћ

Ало 19.04.2023
На Велики петак мој још увек венчани супруг, с којим сам у бракоразводној парници од 6. јануара ове године, отео је наше двоипогодишње дете и одвео га у Швајцарску без моје сагласности и путних документа, тврди Јелена Абрамовић… »
Муж јој отео дете На Велики петак: Исповест Јелене (32) из Београда за "Блиц": Јавио ми је после 30 сати да су у Швајцарској

Муж јој отео дете На Велики петак: Исповест Јелене (32) из Београда за "Блиц": Јавио ми је после 30 сати да су у Швајцарској

Блиц 19.04.2023
Јелена Абрамовић (32) из Београда мајка је дечака који има две и по године, а који је, како она тврди отет. Да ствар буде гора, малишана је незаконито преко границе одвео Јеленин супруг са којим је од 6. јануара у бракоразводној… »

Вести дана »