Повезане вести
Ово је Отац који је Јелени из Београда на Велики петак одвео дете у цирих Очајна мајка: Без сагласности и иједног документа?!
Курир 19.04.2023
* Кад је чуо да сам поднела захтев за развод брака, почео је и да прети да ће дете вратити у Швајцарску. Због његових речи, које су ми утерале страх у кости, већ месецима сам стално на опрезу, у страху * Моје дете сада не зна… »
Ово је отац који је отео дете и одвео га у Швајцарску! Мајка неутешна: "Не дозвољава ми да му чујем глас"
Мондо 19.04.2023
Без сагласности мајке, М.Л. је отео дете и одвео га у Цирих, тврди мајка Јелена Абрамовић. Без сагласности мајке, М.Л. је отео дете и одвео га у Цирих, тврди мајка Јелена Абрамовић. Отац М.Л. (37), држављанин Србије, који је… »
Јелени На Велики петак муж отео сина После 30 сати јавио се из Швајцарске, мајка очајна моли за помоћ
Ало 19.04.2023
На Велики петак мој још увек венчани супруг, с којим сам у бракоразводној парници од 6. јануара ове године, отео је наше двоипогодишње дете и одвео га у Швајцарску без моје сагласности и путних документа, тврди Јелена Абрамовић… »
Муж јој отео дете На Велики петак: Исповест Јелене (32) из Београда за "Блиц": Јавио ми је после 30 сати да су у Швајцарској
Блиц 19.04.2023
Јелена Абрамовић (32) из Београда мајка је дечака који има две и по године, а који је, како она тврди отет. Да ствар буде гора, малишана је незаконито преко границе одвео Јеленин супруг са којим је од 6. јануара у бракоразводној… »
Вести дана »

Почиње нови круг наградне игре "Узми рачун и победи": Прво извлачење 20. септембра
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана