Повезане вести
"Имали смо садржајан и отворен разговор": Вучић након састанка са Хилом и Марфијем
Телеграф 19.04.2023
Примио сам данас у Београду америчке амбасадоре у Србији и БиХ, Кристофера Хила и Мајкла Марфија. Председник Србије Александар Вучић састао се данас са америчким амбасадорима Кристофером Хилом и Мајклом Марфијем. - Примио сам… »
Вучић америчким амбасадорима рекао да Србија поштује и БиХ и права ентитета
Слободна Европа 19.04.2023
Председник Србије Алекснадар Вучић пренео је у среду амбасадорима САД у Србији и БиХ, Кристоферу Хилу и Мајклу Марфију, да Србија подржава територијални интегритет БиХ али и права бх. ентитета. Вучић је, уз заједничку… »
Вучиц́ се састао са америчким амбасадорима у Србији и БиХ /фото/
Спутник 19.04.2023
Председник Србије Александар Вучиц́ примио је данас у Београду америчке амбасадоре у Србији и БиХ, Кристофера Хила и Мајкла Марфија и навео да су имали садржајан и отворен разговор о свим важним регионалним питањима. "Указао сам… »
Вучић са амбасадорима САД у Србији и БиХ: Поштујемо Дејтонски споразум и права оба ентитета
Радио сто плус 19.04.2023
Вучић је, уз заједничку фотографију, на Инстаграму објавио да су “имали садржајан и отворен разговор о свим важним регионалним питањима” и да је указао на чињеницу да су политичка и економска сарадња на Балкану најважнији… »
Вучић са Хилом и Марфијем: Сарадња на Балкану услов за напредак свих народа
Еуроневс 19.04.2023
Председник Србије Александар Вучић примио је данас у Београду америчке амбасадоре у Србији и БиХ, Кристофера Хила и Мајкла Марфија и навео да су имали садржајан и отворен разговор о свим важним регионалним питањима. "Указао сам… »
„Одличан састанак“: Председник Србије са шефом мисије ОЕБС на тераси Новог двора
Данас 19.04.2023
Председник Србије Александар Вучић објавио је фотографију са Јаном Бартуом, шефом мисије ОЕБС у Србији, на којој су њих двојица на тераси Новог двора, односно зграде Генералног секретаријата председника на Андрићевом венцу… »
Вучић са Братуом о правима мањина и правосуђу
ИндексОнлине 19.04.2023
БЕОГРАД – Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас у Београду са шефом Мисије ОЕБС-а у Србији Јаном Братуом о напретку Србије у заштити права националних мањина и даљем снажењу независности правосуђа… »
Вучић са са шефом Мисије ОЕБС-а у Србији о правима мањина и правосуђу
Телеграф 19.04.2023
Додао је да је захвалан Јану Братуу на подршци Србији и истакао да га сматра "једним од ретких и искрених пријатеља Србије" Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас у Београду са шефом Мисије ОЕБС-а у Србији Јаном… »
Вучић са Братуом о правима мањина и правосуђу
РТВ 19.04.2023
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас у Београду са шефом Мисије ОЕБС-а у Србији Јаном Братуом о напретку Србије у заштити права националних мањина и даљем снажењу независности правосуђа… »
Вести дана »
Стармер: Споразум о ослобађању 114,5 милијарди евра за Украјину близу финализације
РТВ пре 1 сатјош 25 повезаних
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам умрећу, а нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 21 минутајош 19 повезаних
Време се колеба између зиме и пролећа: Ледено јутро, магла без краја, а температуре скачу до 15 степени
Дневник пре 2 сатајош 15 повезаних