Povezane vesti
"Našla sam brata mrtvog u šumi, čekam da čujem kako je umro": Tragično okončana potraga za Novakom Lazićem, sestra…
Blic 19.04.2023
Novak Lazić (65) iz bajinobaštanskog sela Crvica, kome se prekjuče popodne izgubio svaki trag, pronađen je mrtav u šumi na oko dva kilometra od kuće u kojoj je živeo sam. Telo nesrećnog poljoprivrednika nešto iza podne zatekla je Neda… »
Potraga za nestalim Novakom završena tragično: Telo pronašla rođena sestra
Telegraf 19.04.2023
Telo nesrećnog poljoprivrednika nešto iza podne zatekla je Neda Stojanović, njegova rođena sestra. Novak Lazić (65) iz bajinobaštanskog sela Crvica, kome se prekjuče popodne izgubio svaki trag, pronađen je mrtav u šumi na oko dva kilometra od… »
Potraga za Novakom iz Bajine Bašte u toku: Pretražuju teren oko Drine, sestra zbog ovog detalja odmah znala da nešto nije u…
Kurir 19.04.2023
Bajina Bašta - Potraga za pojloprivrednikom Novakom Lazićem (65) iz sela Crvice kod Bajine Bašte i dalje traje. Na lice mesta i njegovo imanje jutros je stigla policija koja pretražuje teren, a kako su naveli članovima porodice, pošto je blizu reka… »
"Ovce mog brata našla sam u komšijskoj njivi, a vrata kuće bila su otključana": Novak Lazić iz Crvice kod Bajine Bašte…
Blic 18.04.2023
Od Novaka Lazića, 65-godišnjeg poljoprivrednika iz sela Crvica kod Bajine Bašte, od juče popodne ni traga ni glasa. Novak je, priča za "Blic" njegova sestra Neda Stojanović, jedina koju ima u porodici, pod čudnim okolnostima nestao iz kuće u kojoj… »
Vesti dana »
Blokade fakulteta: Studenti i prosvetari ispred Ministarstva prosvete, podrška Srpskom lekarskom društvu
NIN pre 1 satjoš 52 povezane
Američki ministar odbrane uoči sastanka sa Netanjahuom: Pentagon spremna da razmotri sve opcije za Pojas Gaze
Blic pre 11 minutajoš 43 povezane
Podnet optužni predlog protiv osumnjičenih za napad na studente Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 16 povezanih