Повезане вести
"Нашла сам брата мртвог у шуми, чекам да чујем како је умро": Трагично окончана потрага за Новаком Лазићем, сестра пронашла…
Блиц 19.04.2023
Новак Лазић (65) из бајинобаштанског села Црвица, коме се прекјуче поподне изгубио сваки траг, пронађен је мртав у шуми на око два километра од куће у којој је живео сам. Тело несрећног пољопривредника нешто иза подне затекла је… »
Потрага за несталим Новаком завршена трагично: Тело пронашла рођена сестра
Телеграф 19.04.2023
Тело несрећног пољопривредника нешто иза подне затекла је Неда Стојановић, његова рођена сестра. Новак Лазић (65) из бајинобаштанског села Црвица, коме се прекјуче поподне изгубио сваки траг, пронађен је мртав у шуми на око два… »
Потрага за Новаком из Бајине Баште у току: Претражују терен око Дрине, сестра због овог детаља одмах знала да нешто није у…
Курир 19.04.2023
Бајина Башта - Потрага за појлопривредником Новаком Лазићем (65) из села Црвице код Бајине Баште и даље траје. На лице места и његово имање јутрос је стигла полиција која претражује терен, а како су навели члановима породице… »
"Овце мог брата нашла сам у комшијској њиви, а врата куће била су откључана": Новак Лазић из Црвице код Бајине Баште нестао…
Блиц 18.04.2023
Од Новака Лазића, 65-годишњег пољопривредника из села Црвица код Бајине Баште, од јуче поподне ни трага ни гласа. Новак је, прича за "Блиц" његова сестра Неда Стојановић, једина коју има у породици, под чудним околностима… »
Вести дана »
Поповић: Нема ничег опаснијег од одбијања полиције да поступи по налогу тужиоца - крај привида правне државе
Н1 Инфо пре 32 минутајош 20 повезаних
Милојевић пред Штурм: Атмосфера у тиму је добра, још не знамо хоће ли Арнаутовић играти
РТС пре 1 сатјош 56 повезаних