Povezane vesti
Novosadska škola „Milan Petrović” resursni centar inkluzivnog obrazovanja
Politika 19.04.2023
Resursni centar za podršku uobičajenim školama za rad po principima inkluzivnog obrazovanja danas su u novosadskoj školi za osnovno i srednje obrazovanje „Milan Petrović” sa domom učenika, otvorili Branko Ružić, ministar prosvete i Marija Gabrijel… »
"Opsadno stanje" u Novom Sadu zbog poseta zvaničnika: Brnabić, ministri, ambasadori...
Radio 021 19.04.2023
Ukoliko ste od jutros u saobraćaju naišli na vozila pod rotacijom, eventualne zatvorene ulice, treba da znate da su razlog tome posete visokih zvaničnika raznim institucijama u Novom Sadu. Novi Sad danas posećuju, između ostalog, premijerka Ana Brnabić… »
Ružić uručio sertifikat o osnivanju Resurs centra školi „Milan Petrović“ iz Novog Sada
Danas 19.04.2023
Ministar prosvete Branko Ružić i evropska komesarka za inovacije, istraživanje, kulturu, obrazovanje i omladinu Marija Gabrijel otvorili su danas Resurs centar u Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Milan Petrović“ sa domom učenika u Novom Sadu. Tom… »
Vesti dana »
Tramp posle pucnjave: Mislio sam da je nekom ispao poslužavnik, napadač morao mnogo toga da prođe da bi došao do mene
N1 Info pre 21 minutajoš 85 povezanih
Pojavio se novi snimak Jokićeve tuče: Žena bežala od njih, pogledajte iz najboljeg ugla
Mondo pre 5 minutajoš 55 povezanih
Noć kada je atom izmakao kontroli! Kobna greška, sovjetska laž i žrtva likvidatora koja je spasila Evropu: Hronologija pakla u Černobilju
Blic pre 45 minutajoš 9 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: IDF dobio naredbu za napad na Hezbolah; Tramp: Pucnjava me neće odvratiti od rata sa Iranom
RTV pre 41 minutajoš 11 povezanih
Pretežno sunčano uz prolaznu oblačnost: Temperatura do 26 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 10 povezanih