Повезане вести
Досије Жагубица: По налогу СНС шерифа грађане батинају и приводе у подруме
Нова 19.04.2023
Пребијање рудара и пољопривредника који није хтео да прода земљу, претње еколошком активисти који се противи отварању рудника, ударање посланика... Ово није опис недела неког локалног кабадахије, већ ни мање ни више једног… »
Говор после ког је прокључало Скупштини: Напредњаци изгубили живце због приче о батинашима и јавној кући СНС шерифа ВИДЕО…
Нова 19.04.2023
Посланик Морамо Александар Јовановић Ћута је на данашњој седници парламента говорио о ситуацији у Жагубици, где председник општине Сафет Павловић претио еколошком активисти, док су његови телохранитељи претукли једног рудара и… »
„Мене прозивате за вињак, а Вучића Сузана Васиљевић држи да се не напије до даске“ ВИДЕО
Нова 19.04.2023
Уобичајено, Скупштина Србије и данас је понудила много више од пуког дневног реда који је најављен уочи седнице. Све информације са седнице Скупштине Србије пратите уживо на нашем блогу. На седници парламента, посланик СНС… »
ВИДЕО Невероватна Орлићева имитација Вучића после које је добио аплауз опозиције
Нова 19.04.2023
Народни посланик Радомир Лазовић питао је председника Скупштине Владимира Орлића шта се десило са иницијативом за забрану ископавања литијума и како је могуће да је нестало 38.000 потписа. На ово питање председник парламента… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана