Povezane vesti
De Kolo: Embid mora da odluči za koju reprezentaciju želi da igra
Sportski žurnal 19.04.2023
Svetsko prvenstvo u košarci na programu je krajem avgusta i početkom septembra u Japanu, Indoneziji i na Filipinima. Košarkaški reprezentativac Francuske Nando de Kolo, izjavio je da NBA zvezda Džoel Embid mora da se odluči za koju reprezentaciju… »
De Kolo bi da igra Mundobasket, a onda otvorio temu - Da li u Francuskoj žele Embida?
Sportske.net 19.04.2023
Francuski košarkaš Nando De Kolo planira da se vrati u francuski nacionalni tim i to u naredne dve godine, odnosno zaključno sa Olimpijskim igrama koje se igraju upravo u Francuskoj. U Tokiju je igrao i stigao je do srebra sa Francuskom, ali je prošle… »
De Kolo: Embid mora da odluči za koga želi da igra
Sport klub 19.04.2023
Francuski košarkaš Nando de Kolo otkrio je da planira da igra za reprezentaciju Francuske na Svetskom prvenstvu ove godine, kao i na Olimpijskim igrama u Parizu naredne godine. On se osvrnuo i na situaciju sa Džoelom Embidom. Još samo četiri meseca… »
Vesti dana »
"Šetao se s crnim ogrtačem, duge: Brade..." Meštani o roditeljima beba koja su iskopane iz dvorišta kod Varaždina: "Videla sam jednom i devojčicu..."
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
(Paparaco): Evo kako se Ceca provodila na promociji albuma kod Breskvice: Uslikali smo je u opuštenom izdanju, a on joj pravi društvo
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
Srbi sve bliži EU, ali emotivno vezani za Rusiju i Kinu: Nezaposlenost nestaje sa liste briga građana: KiM, korupcija i protesti su među glavnim temama
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
"Nećemo uvesti sankcije Rusiji": Vučić iz Brisela: "Kritikujte me, baš me briga"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Maloletniku prodao 2,2 kilograma maruhuane: Uhapšen diler i kupci droge u Nišu
Blic pre 49 minutajoš 2 povezane