Povezane vesti
Ana i Zvezdan priznali šta su pričali bez bubica u šteku "u: glavi sam i dalje u devedesetim, nismo Boni i Klajd"
Blic 19.04.2023
Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić razgovarali su danas bez bubica u šteku, a sad su rešili da kažu jedno drugom sve što imaju. - Morao sam da obavim razgovor bez bubica. To je meni jako bitno, mnogi ovde lažu na glupa pitanja. I ona je rekla kako ljude neke… »
Rat ane i zvezdana uživo! Slavnić otvorio karte i udario na bivšu najjače do sad: Svoj stan si dala za kocku!
Kurir 19.04.2023
Ana Ćurčić bila je gost u radio emisiji, kada je Zvezdan Slavnić upao u studio i rešio da ispravi sve nesuglasice i to uživo. Vrlo brzo, njihov sukob je eskalirao, te su se ponovo dotakli teme kockanja i izneli deo prljavog veša iz zajedničkog života. -… »
Vesti dana »
Za samo par sati više od 30 ljudi podnelo zahtev za legalizaciju u Loznici, cena od 100 evra, na ovim lokacijama je moguće izvršiti upis
Alo pre 19 minutajoš 35 povezanih
Objavljene adrese na kojima građani Novog Sada mogu podneti zahtev za legalizaciju objekata
Moj Novi Sad pre 29 minutajoš 51 povezana
Zašto su Tajland i Kambodža ponovo u sukobu? Spor traje više od jednog veka, a ovo su razlozi
Mondo pre 39 minutajoš 35 povezanih