Повезане вести
Нова.рс: Преговарачи стигли у Ветерник, убеђују човека да се не разнесе бомбом
Н1 Инфо 19.04.2023
Преговарачки тим МУП Србије стигао је на лице места у Улицу Нова у новосадском насељу Ветерник, где се један човек забарикадирао и прети да ће починити самоубиство активирањем ручне бомбе, пише портал Нова.рс. Преговарачи… »
Прве слике драме у Новом Саду! Нови детаљи: Комшије откривају ко је мушкарац који прети самоубиством бомбом
Курир 19.04.2023
Драма у Новом Саду, где се човек забарикадирао у металном објекту, радионици на плацу и даље траје. На лице места су дошли ватрогасци и Хитна помоћ, а полиција је блокирала улицу. Комшије које живе у близини су се такође окупиле… »
Драма у новом саду: Мушкарац се затворио у кућу, прети да ће се разнети бомбом, стигли превоварачи
Курир 19.04.2023
За сада непознати мушкарац затворио се у кућу у Улици Нова 2. у Ветернику и прети да ће се разнети бомбом. Према незваничним информацијама, он је сам у радионици куће. Како се сазнаје, стигао је преговарачки тим МУП. Преговарачи… »
Мушкарац се закључао у кућу, прети да ће се разнети бомбом
Озон 19.04.2023
За сада непознати мушкарац затворио се у кућу у Улици Нова 2. у Ветернику и прети да ће се разнети бомбом. Према незваничним информацијама он је сам у радионици куће. Чекају се преговарачки тимови, а полицијаци у панцирима и са… »
Драма у Новом Саду: Мушкарац се закључао у кућу, прети да ће се разнети бомбом
Телеграф 19.04.2023
Улица је тренутно затворена за саобраћај. За сада непознати мушкарац затворио се у кућу у Улици Нова 2. у Ветернику и прети да ће се разнети бомбом. Према незваничним информацијама он је сам у радионици куће. Чекају се… »
Вести дана »

Муп: о скуповима против блокада: "у 125 места окупило се 144.000 људи, највише на Вождовцу"
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

Почела "Задруга: - Елита 9" Урош са огромним ноктима, асмин дурџић међу такмичарима! Јањушева бивша девојка Сара у ријалитију, а ту је и тинејџерка из Италије (видео)
Блиц пре 46 минутајош 4 повезане

"Борите се или умрите": Илон Маск упутио поруку десничарима у Лондону (видео)
Курир пре 4 сатијош 1 повезана

"Имам њен снимак" Скандалозна учесница Елите запретила Мини Врбашки: "Открићу све о њој"
Ало пре 2 сатајош 3 повезане