Повезане вести

Нова.рс: Преговарачи стигли у Ветерник, убеђују човека да се не разнесе бомбом

Нова.рс: Преговарачи стигли у Ветерник, убеђују човека да се не разнесе бомбом

Н1 Инфо 19.04.2023
Преговарачки тим МУП Србије стигао је на лице места у Улицу Нова у новосадском насељу Ветерник, где се један човек забарикадирао и прети да ће починити самоубиство активирањем ручне бомбе, пише портал Нова.рс. Преговарачи… »
Прве слике драме у Новом Саду! Нови детаљи: Комшије откривају ко је мушкарац који прети самоубиством бомбом

Прве слике драме у Новом Саду! Нови детаљи: Комшије откривају ко је мушкарац који прети самоубиством бомбом

Курир 19.04.2023
Драма у Новом Саду, где се човек забарикадирао у металном објекту, радионици на плацу и даље траје. На лице места су дошли ватрогасци и Хитна помоћ, а полиција је блокирала улицу. Комшије које живе у близини су се такође окупиле… »
Драма у новом саду: Мушкарац се затворио у кућу, прети да ће се разнети бомбом, стигли превоварачи

Драма у новом саду: Мушкарац се затворио у кућу, прети да ће се разнети бомбом, стигли превоварачи

Курир 19.04.2023
За сада непознати мушкарац затворио се у кућу у Улици Нова 2. у Ветернику и прети да ће се разнети бомбом. Према незваничним информацијама, он је сам у радионици куће. Како се сазнаје, стигао је преговарачки тим МУП. Преговарачи… »
Мушкарац се закључао у кућу, прети да ће се разнети бомбом

Мушкарац се закључао у кућу, прети да ће се разнети бомбом

Озон 19.04.2023
За сада непознати мушкарац затворио се у кућу у Улици Нова 2. у Ветернику и прети да ће се разнети бомбом. Према незваничним информацијама он је сам у радионици куће. Чекају се преговарачки тимови, а полицијаци у панцирима и са… »
Драма у Новом Саду: Мушкарац се закључао у кућу, прети да ће се разнети бомбом

Драма у Новом Саду: Мушкарац се закључао у кућу, прети да ће се разнети бомбом

Телеграф 19.04.2023
Улица је тренутно затворена за саобраћај. За сада непознати мушкарац затворио се у кућу у Улици Нова 2. у Ветернику и прети да ће се разнети бомбом. Према незваничним информацијама он је сам у радионици куће. Чекају се… »

Вести дана »