Povezane vesti

Sjatili se poznati na premijeru novog Bikovićevog filma: Ko je izgledao sjajno, ko podbacio? A pojavila se i ONA (FOTO)

Sjatili se poznati na premijeru novog Bikovićevog filma: Ko je izgledao sjajno, ko podbacio? A pojavila se i ONA (FOTO)

Story 20.04.2023
Nakon moskovske, došla je na red i beogradska premijera filma "Izazov" koja je održana sinoć u Sinepleks Galeriji. Prva svemirska drama privukla je ogromnu pažnju publike širom sveta i već prvih dana prikazivanja beleži neverovatne uspehe, te ne… »
"Možda odem na mesec, kažu da će tamo snimati 2.: Deo" Evo kako je Biković reagovao na na pitanje o devojci! Fanovi u…

"Možda odem na mesec, kažu da će tamo snimati 2.: Deo" Evo kako je Biković reagovao na na pitanje o devojci! Fanovi u…

Blic 20.04.2023
Sinoć je u srpskoj prestonici održana premijera "Izazova", koji je prvi film sniman u svemiru, a Miloš Biković je pred našim kamerama govorio o ovom ambicioznom ostvarenju. - Ovaj film je nekako na granici naučne fantastike. Pomerili smo granice… »
(Video) "ne znam da li bi me pustila žena": Ivan Bosiljčić odgovorom iznenadio i Jelenu koja je bila pored, evo kako je…

(Video) "ne znam da li bi me pustila žena": Ivan Bosiljčić odgovorom iznenadio i Jelenu koja je bila pored, evo kako je…

Blic 20.04.2023
Jelana Tomašević i Ivan Bosiljčić sinoć su se pojavili na crvenom tepihu, a glumac je izjavom nasmejao sve prisutne pa i lepšu polovinu. Naime, njih dvoje su došli na premijeru filma "Izazov" i kao podrška Miloš Bikoviću koji igra jednu od… »

Vesti dana »