Povezane vesti
(Video) "rekli su mi da telo samo simulira trudnoću": Slavica Ćukteraš je otišla na intervenciju kada joj je doktor saopštio…
Blic 19.04.2023
Pevačica Slavica Ćukteraš otvoreno o detinjstvu bez oca, braku koji je trajao šest godina i trudnoći za koju su u prvi mah mislili da je samo simulacija tela. Ove srede u 22 h samo na Blic televiziji u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović"… »
(Video) "patila sam u braku": Slavica Ćukteraš otvoreno o razvodu, odnosu sa bivšim suprugom i ćerki: "Toga sam se najviše…
Blic 19.04.2023
Pevačica Slavica Ćukteraš gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje na Blic televiziji na MTS kanalu 115 sredom u 22 h u kojoj otvoreno govori o tome kada je prestala zaljubljenost u supruga Vladu Avramova sa kojim je u… »
Vesti dana »

Putina pitali da li će Izrael da ubije ajatolaha uz trampovu pomoć! Rojters objavio odgovor ruskog predsednika, nije mu bilo prijatno (foto, video)
Kurir pre 18 minutajoš 45 povezanih

Košarkašice Srbije igraju danas od 17.30 časova protiv Litvanije u drugom kolu EP
RTV pre 7 minutajoš 28 povezanih

Najveća transakcija u istoriji sporta, Lejkersi će biti prodati za 10 milijardi evra
Politika pre 1 satjoš 13 povezanih