Povezane vesti
(Video) "rekli su mi da telo samo simulira trudnoću": Slavica Ćukteraš je otišla na intervenciju kada joj je doktor…
Blic 19.04.2023
Pevačica Slavica Ćukteraš otvoreno o detinjstvu bez oca, braku koji je trajao šest godina i trudnoći za koju su u prvi mah mislili da je samo simulacija tela. Ove srede u 22 h samo na Blic televiziji u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić… »
(Video) "patila sam u braku": Slavica Ćukteraš otvoreno o razvodu, odnosu sa bivšim suprugom i ćerki: "Toga sam se najviše…
Blic 19.04.2023
Pevačica Slavica Ćukteraš gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje na Blic televiziji na MTS kanalu 115 sredom u 22 h u kojoj otvoreno govori o tome kada je prestala zaljubljenost u supruga Vladu Avramova sa kojim… »
Vesti dana »
Hiljade Južnokorejaca traži smenu predsednika, opozicija podnela zahtev za njegov opoziv
Danas pre 1 satjoš 43 povezane
Osamnaestogodišnjak u Kragujevcu opljačkao benzinsku pumpu
Glas Šumadije pre 23 minutajoš 19 povezanih
Izrael izveo smrtonosne napade na centralnu Gazu, novi napadi na južni Liban, nasilje i na Zapadnoj obali
Glas Amerike pre 2 satajoš 15 povezanih
Tužilac Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke
Beta pre 4 satijoš 13 povezanih