Povezane vesti

Direktor klinike iz Niša: Ne treba nam ordenje, već oprema

Direktor klinike iz Niša: Ne treba nam ordenje, već oprema

N1 Info 20.04.2023
Direktor Klinike za kardiohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Niš Dragan Milić izjavio je da lekari, koji su mesecima radili vikendom bez novčane nadoknade da bi eliminisali liste čekanja za operacije, mole državu da im ne daje nikakvo… »
„Moj tata je umro pre 10 dana“: Rečenica posle koje su niški lekari rešili da besplatno operišu vikendom

„Moj tata je umro pre 10 dana“: Rečenica posle koje su niški lekari rešili da besplatno operišu vikendom

Nova 20.04.2023
"Inicijativa je potekla od mlađih kolega doktora. Njihovo zaduženje je provera pacijenata s liste čekanja. Kažu: Dobar dan, vaš tata je došao na red, može u ponedeljak? Dobiju odgovor: Moj tata je umro pre deset dana. Onda su rekli: Moramo da… »
Niški hirurg Milić: Ne treba nam ordenje, spasavali smo živote, sistem vrednosti je izopačen

Niški hirurg Milić: Ne treba nam ordenje, spasavali smo živote, sistem vrednosti je izopačen

Nova 20.04.2023
Direktor Klinike za kardiohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Niš Dragan Milić izjavio je da lekari, koji su mesecima radili vikendom bez novčane nadoknade da bi eliminisali liste čekanja za operacije, mole državu da im ne daje nikakvo… »
Direktor Klinike za kardiohirurgiju UKC Niš: Molimo državu da nam ne daje ordenje, treba nam osoblje i oprema

Direktor Klinike za kardiohirurgiju UKC Niš: Molimo državu da nam ne daje ordenje, treba nam osoblje i oprema

Insajder 20.04.2023
Direktor Klinike za kardiohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Niš Dragan Milić izjavio je da lekari, koji su mesecima radili vikendom bez novčane nadoknade da bi elimisali liste čekanja za operacije, mole državu da im ne daje nikakvo ordenje… »
Lekari koji su vikendom radili da ne bude liste čekanja: Ne treba nam ordenje, već oprema i ljudstvo

Lekari koji su vikendom radili da ne bude liste čekanja: Ne treba nam ordenje, već oprema i ljudstvo

Radio 021 20.04.2023
Lekari, koji su mesecima radili vikendom bez novčane nadoknade da bi eliminisali liste čekanja za operacije, mole državu da im ne daje nikakvo ordenje, ali da im treba oprema. To je rekao direktor Klinike za kardiohirurgiju Univerzitetskog kliničkog… »
Kostić: Gest lekara iz Niša ne sme da postane recept za rešavanje problema

Kostić: Gest lekara iz Niša ne sme da postane recept za rešavanje problema

Novi magazin 20.04.2023
Doskorašnji predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Vladimir Kostić ocenio je da se od primera lekara iz Niša, koji su u slobodne dane radili bez finansijske nadoknade kako bi eliminisali liste čekanja pacijanata na operacije, "ne sme… »
Lista čekanja je dijagnoza

Lista čekanja je dijagnoza

Vreme 20.04.2023
U novom broju: Intervju - dr Dragan Milić, direktor Klinike za kardiohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Niš “Mi smo želeli da se finansijski momenat, ako je moguće, isključi iz svake diskusije. Može se odrediti kolika je cena dva… »

Vesti dana »