Povezane vesti
Mazraui: Razočaran sam trenutnom situacijom u Bajernu
Sport klub 20.04.2023
Fudbaler Bajerna Nusair Mazraui izjavio je da nezadovoljan statusom u minhenskom klubu, prenose nemački mediji. Mazraui (25) je stigao u Bajern prošle godine iz Ajaksa, a za klub iz Minhena je ove sezone odigrao 20 mečeva i sakupio je 1.063 minuta u… »
Salihamidžić: Moram da živim sa kritikama
Sport klub 20.04.2023
Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić ima poverenja u tim posle eliminacije u četvrtfinalu Lige šampiona, kao i trenera Tomasa Tuhela. Bajern je u sredu odigrao u Minhenu sa Mančester Sitijem bez pobednika, 1:1 u revanš meču četvrtfinala… »
Martinez: Očekujem spektakl protiv Milana u polufinalu LŠ
Sport klub 20.04.2023
Inter je u četvrtfinalu Lige šampiona eliminisao Benfiku, dok je Milan u dva meča bio bolji od Napolija. Fudbaler Intera Lautaro Martinez izjavio je da očekuje spektakl u polufinalu Lige šampiona protiv gradskog rivala Milana, prenose italijanski… »
Pet razloga - Šta sad Pep ima, a nije do sada i zato mora da osvoji Ligu šampiona?
Sportske.net 20.04.2023
Tim Pepa Gvardiole eliminisao je Bajern Minhen u četvrtfinalu Lige šampiona i ponovo je stigao u predvorje finala, ali će ispred sebe imati opet - Real Madrid. U nastavku su pet potencijalnih razloga zbog kojih je Mančester siti ove sezone korak… »
Tuhel: Nismo imali sreće protiv Mančester sitija, a Turpan je sudio za šesticu
Sportski žurnal 20.04.2023
Bajern i Mančester siti odigrali su 1:1 u revanš meču četvrtfinala LŠ, ali je engleski tim izborio polufinale najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, pošto je u prvom duelu slavio 3:0. Trener fudbalera Bajerna Tomas Tuhel izjavio je da je… »
Mazraui: Razočaran sam trenutnom situacijom, bio sam prvotimac Bajerna pre SP
Nisam čak ni drugi ni treći izbor. Prerano je govoriti o mojoj perspektivi ovde, ali nije dobro - rekao je Mazraui. Fudbaler Bajerna Nusair Mazraui izjavio je da nezadovoljan statusom u minhenskom klubu. Mazraui (25) je stigao u Bajern prošle godine iz… »
Milanski derbi u polufinalu LŠ - Inzagi: Inter je na ovo dugo čekao, daćemo sve od sebe da igramo u finalu
Prvi meč polufinala LŠ između Milana i Intera biće odigran 10. maja, a revanš šest dana kasnije. Trener fudbalera Intera Simone Inzagi izjavio je da će njegov tim učiniti sve da se plasira u finale Lige šampiona. Inter je u četvrtfinalu… »
Tuhel: Bili smo na Sitijevom nivou, 1:4 nije realno
Sport klub 20.04.2023
Trener Bajern Minhena Tomas Tuhel zadovoljan je igrom svojih momaka uprkos eliminaciji od Mančester sitija u četvrtfinalu Lige šampiona. „Veoma sam zadovoljan kako smo odigrali oba meča protiv Mančester sitija, i igrom i stavom. Bili smo na istom… »
Vesti dana »
Četiri mosta blokirana u Nišu: „Da nam se vrate deca koju je sistem proterao“
N1 Info pre 11 minutajoš 42 povezane
BLOG UŽIVO Dirljive scene iz Novog Sada: Taksisti voze studente, građani izašli na ulice da ih pozdrave, blokada produžena do 18 sati
Nova pre 29 minutajoš 35 povezanih
Lejkersi doveli Dončića da oteraju Lebrona Džejmsa? Može kod Jokića po titulu, a poveo bi i sina
Mondo pre 2 satajoš 53 povezane
Tramp opet zapretio Kanadi: Komšijska zemlja bi trebalo da postane naša dragocena 51. savezna država
Kurir pre 24 minutajoš 20 povezanih