Повезане вести

Мазрауи: Разочаран сам тренутном ситуацијом у Бајерну

Мазрауи: Разочаран сам тренутном ситуацијом у Бајерну

Спорт клуб 20.04.2023
Фудбалер Бајерна Нусаир Мазрауи изјавио је да незадовољан статусом у минхенском клубу, преносе немачки медији. Мазрауи (25) је стигао у Бајерн прошле године из Ајакса, а за клуб из Минхена је ове сезоне одиграо 20 мечева и… »
Салихамиџић: Морам да живим са критикама

Салихамиџић: Морам да живим са критикама

Спорт клуб 20.04.2023
Спортски директор Бајерна Хасан Салихамиџић има поверења у тим после елиминације у четвртфиналу Лиге шампиона, као и тренера Томаса Тухела. Бајерн је у среду одиграо у Минхену са Манчестер Ситијем без победника, 1:1 у реванш… »
Мартинез: Очекујем спектакл против Милана у полуфиналу ЛШ

Мартинез: Очекујем спектакл против Милана у полуфиналу ЛШ

Спорт клуб 20.04.2023
Интер је у четвртфиналу Лиге шампиона елиминисао Бенфику, док је Милан у два меча био бољи од Наполија. Фудбалер Интера Лаутаро Мартинез изјавио је да очекује спектакл у полуфиналу Лиге шампиона против градског ривала Милана… »
Пет разлога - Шта сад Пеп има, а није до сада и зато мора да освоји Лигу шампиона?

Пет разлога - Шта сад Пеп има, а није до сада и зато мора да освоји Лигу шампиона?

Спортске.нет 20.04.2023
Тим Пепа Гвардиоле елиминисао је Бајерн Минхен у четвртфиналу Лиге шампиона и поново је стигао у предворје финала, али ће испред себе имати опет - Реал Мадрид. У наставку су пет потенцијалних разлога због којих је Манчестер сити… »
Милански дерби у полуфиналу ЛШ - Инзаги: Интер је на ово дуго чекао, даћемо све од себе да играмо у финалу

Милански дерби у полуфиналу ЛШ - Инзаги: Интер је на ово дуго чекао, даћемо све од себе да играмо у финалу

Спортски журнал 20.04.2023
Први меч полуфинала ЛШ између Милана и Интера биће одигран 10. маја, а реванш шест дана касније. Тренер фудбалера Интера Симоне Инзаги изјавио је да ће његов тим учинити све да се пласира у финале Лиге шампиона. Интер је у… »
Мазрауи: Разочаран сам тренутном ситуацијом, био сам првотимац Бајерна пре СП

Мазрауи: Разочаран сам тренутном ситуацијом, био сам првотимац Бајерна пре СП

Нисам чак ни други ни трећи избор. Прерано је говорити о мојој перспективи овде, али није добро - рекао је Мазрауи. Фудбалер Бајерна Нусаир Мазрауи изјавио је да незадовољан статусом у минхенском клубу. Мазрауи (25) је стигао у… »
Тухел: Нисмо имали среће против Манчестер ситија, а Турпан је судио за шестицу

Тухел: Нисмо имали среће против Манчестер ситија, а Турпан је судио за шестицу

Бајерн и Манчестер сити одиграли су 1:1 у реванш мечу четвртфинала ЛШ, али је енглески тим изборио полуфинале најквалитетнијег европског клупског такмичења, пошто је у првом дуелу славио 3:0. Тренер фудбалера Бајерна Томас Тухел… »
Тухел: Били смо на Ситијевом нивоу, 1:4 није реално

Тухел: Били смо на Ситијевом нивоу, 1:4 није реално

Спорт клуб 20.04.2023
Тренер Бајерн Минхена Томас Тухел задовољан је игром својих момака упркос елиминацији од Манчестер ситија у четвртфиналу Лиге шампиона. „Веома сам задовољан како смо одиграли оба меча против Манчестер ситија, и игром и ставом… »

Вести дана »