Povezane vesti

Mazraui: Razočaran sam trenutnom situacijom u Bajernu

Mazraui: Razočaran sam trenutnom situacijom u Bajernu

Sport klub 20.04.2023
Fudbaler Bajerna Nusair Mazraui izjavio je da nezadovoljan statusom u minhenskom klubu, prenose nemački mediji. Mazraui (25) je stigao u Bajern prošle godine iz Ajaksa, a za klub iz Minhena je ove sezone odigrao 20 mečeva i sakupio je 1.063 minuta u… »
Martinez: Očekujem spektakl protiv Milana u polufinalu LŠ

Martinez: Očekujem spektakl protiv Milana u polufinalu LŠ

Sport klub 20.04.2023
Inter je u četvrtfinalu Lige šampiona eliminisao Benfiku, dok je Milan u dva meča bio bolji od Napolija. Fudbaler Intera Lautaro Martinez izjavio je da očekuje spektakl u polufinalu Lige šampiona protiv gradskog rivala Milana, prenose italijanski mediji… »
Salihamidžić: Moram da živim sa kritikama

Salihamidžić: Moram da živim sa kritikama

Sport klub 20.04.2023
Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić ima poverenja u tim posle eliminacije u četvrtfinalu Lige šampiona, kao i trenera Tomasa Tuhela. Bajern je u sredu odigrao u Minhenu sa Mančester Sitijem bez pobednika, 1:1 u revanš meču četvrtfinala Lige… »
Pet razloga - Šta sad Pep ima, a nije do sada i zato mora da osvoji Ligu šampiona?

Pet razloga - Šta sad Pep ima, a nije do sada i zato mora da osvoji Ligu šampiona?

Sportske.net 20.04.2023
Tim Pepa Gvardiole eliminisao je Bajern Minhen u četvrtfinalu Lige šampiona i ponovo je stigao u predvorje finala, ali će ispred sebe imati opet - Real Madrid. U nastavku su pet potencijalnih razloga zbog kojih je Mančester siti ove sezone korak bliže… »
Milanski derbi u polufinalu LŠ - Inzagi: Inter je na ovo dugo čekao, daćemo sve od sebe da igramo u finalu

Milanski derbi u polufinalu LŠ - Inzagi: Inter je na ovo dugo čekao, daćemo sve od sebe da igramo u finalu

Sportski žurnal 20.04.2023
Prvi meč polufinala LŠ između Milana i Intera biće odigran 10. maja, a revanš šest dana kasnije. Trener fudbalera Intera Simone Inzagi izjavio je da će njegov tim učiniti sve da se plasira u finale Lige šampiona. Inter je u četvrtfinalu eliminisao… »
Mazraui: Razočaran sam trenutnom situacijom, bio sam prvotimac Bajerna pre SP

Mazraui: Razočaran sam trenutnom situacijom, bio sam prvotimac Bajerna pre SP

Nisam čak ni drugi ni treći izbor. Prerano je govoriti o mojoj perspektivi ovde, ali nije dobro - rekao je Mazraui. Fudbaler Bajerna Nusair Mazraui izjavio je da nezadovoljan statusom u minhenskom klubu. Mazraui (25) je stigao u Bajern prošle godine iz… »
Tuhel: Nismo imali sreće protiv Mančester sitija, a Turpan je sudio za šesticu

Tuhel: Nismo imali sreće protiv Mančester sitija, a Turpan je sudio za šesticu

Bajern i Mančester siti odigrali su 1:1 u revanš meču četvrtfinala LŠ, ali je engleski tim izborio polufinale najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, pošto je u prvom duelu slavio 3:0. Trener fudbalera Bajerna Tomas Tuhel izjavio je da je… »
Tuhel: Bili smo na Sitijevom nivou, 1:4 nije realno

Tuhel: Bili smo na Sitijevom nivou, 1:4 nije realno

Sport klub 20.04.2023
Trener Bajern Minhena Tomas Tuhel zadovoljan je igrom svojih momaka uprkos eliminaciji od Mančester sitija u četvrtfinalu Lige šampiona. „Veoma sam zadovoljan kako smo odigrali oba meča protiv Mančester sitija, i igrom i stavom. Bili smo na istom nivou… »

Vesti dana »

Priveden sin Milomira Jaćimovića

Priveden sin Milomira Jaćimovića

Beta pre 1 satjoš 48 povezanih
Miši Bačulovu pritvor do 30 dana

Miši Bačulovu pritvor do 30 dana

Vreme pre 39 minutajoš 28 povezanih
Poznati srpski meteorolog otkrio koliko će trajati zahlađenje

Poznati srpski meteorolog otkrio koliko će trajati zahlađenje

Ozon press pre 20 minutajoš 64 povezane