Повезане вести

Шарац пред Младост: Добра је атмосфера, сви дишу као један

Шарац пред Младост: Добра је атмосфера, сви дишу као један

Спортски журнал 20.04.2023
Шарац жели победу на старту плеј-аута. У првом колу плеј-аут доигравања у Супер лиги Србије Раднички дочекује екипу Младост ГАТ из Новог Сада. Меч на стадиону Чаир одиграће се у петак са почетком од 17 часова. Раднички у овај… »
Лалатовић: Раднички игра слабије са новим тренером

Лалатовић: Раднички игра слабије са новим тренером

Спортски журнал 20.04.2023
Ненад Лалатовић у слабој форми Нишлија тражи шансу за успех Младости ГАТ. Младост ГАТ у предстојећих седам дана одиграће три квалификациона сусрета у борби за останак у Супер лиги. У битку с ривалима ући ће с последње позиције и… »
Лалатовић не заборавља Шарцу: "Уписао сам га на ПРО лиценцу и запослио жену, а издао ме је!"

Лалатовић не заборавља Шарцу: "Уписао сам га на ПРО лиценцу и запослио жену, а издао ме је!"

Спортске.нет 20.04.2023
У првом колу плеј-аута, Младост ГАТ ће гостовати Радничком из Ниша. Биће то први меч Ненада Лалатовића против бившег клуба откако је напустио Чаир, а интересантна је била и његова најава пред сусрет у Нишу. "Раднички сваког може… »
Младост ГАТ у петак гостује у Нишу

Младост ГАТ у петак гостује у Нишу

Дневник 20.04.2023
Пред фудбалерима Младости ГАТ налазе се дани одлуке, када је реч о испуњењу њихове жеље да покушају да сачувају статус суперлигаша. Новосађани у предстојећих седам, слободно можемо тако да их назовемо – квалификационих… »

Вести дана »