Povezane vesti
Šarac pred Mladost: Dobra je atmosfera, svi dišu kao jedan
Sportski žurnal 20.04.2023
Šarac želi pobedu na startu plej-auta. U prvom kolu plej-aut doigravanja u Super ligi Srbije Radnički dočekuje ekipu Mladost GAT iz Novog Sada. Meč na stadionu Čair odigraće se u petak sa početkom od 17 časova. Radnički u ovaj duel ulazi sa 29… »
Lalatović: Radnički igra slabije sa novim trenerom
Sportski žurnal 20.04.2023
Nenad Lalatović u slaboj formi Nišlija traži šansu za uspeh Mladosti GAT. Mladost GAT u predstojećih sedam dana odigraće tri kvalifikaciona susreta u borbi za ostanak u Super ligi. U bitku s rivalima ući će s poslednje pozicije i sa zaostatkom od… »
Lalatović ne zaboravlja Šarcu: "Upisao sam ga na PRO licencu i zaposlio ženu, a izdao me je!"
Sportske.net 20.04.2023
U prvom kolu plej-auta, Mladost GAT će gostovati Radničkom iz Niša. Biće to prvi meč Nenada Lalatovića protiv bivšeg kluba otkako je napustio Čair, a interesantna je bila i njegova najava pred susret u Nišu. "Radnički svakog može da pobedi, ali… »
Mladost GAT u petak gostuje u Nišu
Dnevnik 20.04.2023
Pred fudbalerima Mladosti GAT nalaze se dani odluke, kada je reč o ispunjenju njihove želje da pokušaju da sačuvaju status superligaša. Novosađani u predstojećih sedam, slobodno možemo tako da ih nazovemo – kvalifikacionih susreta, ulaze s… »
Vesti dana »

Blokirane zgrade RTS-a i RTV-a, studenti pozivaju građane da im se pridruže (VIDEO)
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 56 povezanih

Studenti blokirali raskrsnicu u Nišu u znak podrške studentima koji blokiraju RTS
N1 Info pre 42 minutajoš 86 povezanih

Studenti danas nastavili blokadu RTS, trajaće do 21 sat: Takovska zatvorena, RTS emituje redovan program (foto, video)
Blic pre 13 minutajoš 39 povezanih

'Za Beograd': Studenti iz Subotice, Čačka i Niša krenuli na višednevno pešačenje
BBC News pre 2 satajoš 6 povezanih

Završena sednica Skupštine grada Niša, odbornice opozicije blokirale izlaz iz sale (FOTO)
Insajder pre 5 satijoš 34 povezane