Povezane vesti
Rekao supruzi Mariji da ide da natoči gorivo, pa jezivo stradao: Mašina ga ubila, vrištao u mukama, nije mu bilo spasa
Mondo 20.04.2023
Grk Atanasios Papageorgiou (73) nastradao je kada je otišao u automatsku perionicu automobila, nakon što ga je zgnječila mašina za pranje. Grk Atanasios Papageorgiou (73) nastradao je kada je otišao u automatsku perionicu automobila, nakon što ga je… »
Autoperionica smrti: Mašina za pranje kola zgnječila deku: Mušterije u šoku gledale jezivi prizor: Na suđenju utvrđeno ko…
Blic 19.04.2023
Atanasios Papageorgiou (73) nastradao je u jezivoj nesreći koja mu se dogodila u autoperionici. Naime, čovek je izašao iz svog automobila da unese pristupni kod mašini za pranje, ali kada je pokušao da se vrati u vozilo, bio je zgnječen, jer je… »
Vesti dana »
'Mi za umor ne znamo': Crveni tepih za studente koji su dopešačili u Kragujevac
BBC News pre 1 satjoš 30 povezanih
BLOG UŽIVO „Ustav je stigao u Kragujevac“: Stigli niški studenti posle 150 kilometara pešačenja, dočekani ovacijama FOTO VIDEO
Nova pre 16 minutajoš 53 povezane
Nastavnik Predrag je ostao bez posla zbog podrške studentima: ”Direktorka mi je rekla da ne smem da imam mišljenje, jer sam primljen na određeno”
Nova pre 2 satajoš 14 povezanih
(Foto) Otkriveno šta se desilo u školi u Pećincima gde su povređene dve devojčice: Oglasili se iz opštine povodom incidenta: Hitno prevezene u Tiršovu!
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane
Poznate sudije za derbi: Isti arbitar kao u prošlom finalu – Obradović ga kritikovao!
Hot sport pre 33 minutajoš 51 povezana