Povezane vesti
„Veoma sam ljubomoran“: Danijel Alibabić iskreno o braku i porodici
Nova 20.04.2023
Popularni pevač niže uspehe na poslovnom planu i uživa u porodičnom životu. Danijel Alibabić i njegova supruga Olivera Biba Barović nedavno su obradovali fanove pevača kada su na društvenim mrežama objavili vest da posle sina dolazi i ćerka. Pevač se ne… »
Razveo se zbog sendviča, a SAD uživa u skladnom braku: Pevač progovorio o porodici i supruzi, pa priznao: "Ljubomoran sam"
Blic 20.04.2023
Pevač Danijel Alibabić i njegova supruga, Olivera Biba Barović, nedavno su sa svojim pratiocima na društvenim mrežama vest, da nakon što su dobili sina, čekaju ćerku. - Čim se pomene to, odmah mi izmami osmeh na lice, to je nešto što ne znam da li je u… »
Vesti dana »

Ukrajina i Evropa odbile Putinov predlog za prekid vatre: Kontrapredlog za Trampa uoči sastaka na Aljasci
Telegraf pre 39 minutajoš 29 povezanih

Katai presudio TSC: Crvena zvezda minimalcem napravila uvertiru za revanš sa Lehom
Kurir pre 29 minutajoš 46 povezanih

Crvena zvezda slavila protiv TSC-a: Topolčani namučili crveno-bele, Katai rešio derbi
Dnevnik pre 9 minutajoš 28 povezanih

RAT U UKRAJINI Zelenski povodom sastanka Trampa i Putina: "Ukrajinci neće dati svoju zemlju okupatorima"
Euronews pre 55 minutajoš 151 povezana

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 4 satijoš 28 povezanih