Povezane vesti
Dodik: Ponudiću svim strankama dokument o ujedinjenju oko samostalnosti Republike Srpske unutar BiH
Euronews 20.04.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će na sutrašnjem sastanku sa predstavnicima stranaka iz Republike Srpske ponuditi novi dokument čiji je cilj ujedinjene oko samostalnosti Srpske unutar BiH. "Moja obaveza je bila da kao predsednik… »
Dodik: Ponudiću novi dokument čiji je cilj ujedinjenje oko samostalnosti RS unutar BiH
Novi magazin 20.04.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik je danas najavio da će predstavnicima političkih stranaka iz RS na sutrašnjem sastanku ponuditi novi dokument čiji je cilj ujedinjenje oko samostalnosti RS unutar BiH. On je rekao da taj dokument podrazumeva… »
Dodik: Ponudiću strankama novi dokument čiji je cilj ujedinjenje oko samostalnosti RS unutar BiH
Danas 20.04.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik je danas najavio da će predstavnicima političkih stranaka iz RS na sutrašnjem sastanku ponuditi novi dokument čiji je cilj ujedinjenje oko samostalnosti RS unutar BiH. On je rekao da taj dokument podrazumeva… »
Dodik: Ponudiću dokument svim strankama oko samostalnosti Republike Srpske unutar Bosne i Hercegovine
RTV 20.04.2023
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će na sutrašnjem sastanku sa predstavnicima stranaka iz Republike Srpske ponuditi novi dokument čiji je cilj ujedinjene oko samostalnosti Srpske unutar BiH. "Moja obaveza je bila da kao… »
Dodik: Ponudiću dokument svim strankama oko samostalnosti RS unutar BiH
Sputnik 20.04.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će na sutrašnjem sastanku sa predstavnicima stranaka iz Republike Srpske ponuditi novi dokument čiji je cilj ujedinjene oko samostalnosti Srpske unutar BiH. „Moja obaveza je bila da kao… »
Vesti dana »
Tajson više nije “Gvozdeni Majk”: Jutjuber pobedio legendu boksa
Danas pre 17 minutajoš 18 povezanih
Južna Koreja, SAD i Japan najavili osnivanje Sekretarijata za trilateralnu saradnju
N1 Info pre 34 minutajoš 4 povezane
Denver je ništa bez Jokića: Oslabljeni Pelikansi prekinuli seriju pobeda Nagetsa!
Hot sport pre 23 minutajoš 10 povezanih
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 9 satijoš 7 povezanih