Povezane vesti

Đoković i Lajović na terenu u petak oko 15 časova

Đoković i Lajović na terenu u petak oko 15 časova

Sportski žurnal 20.04.2023
U petak će u 11 časova prvi na teren Srbin Laslo Đere i Slovak Aleks Molčan. Najbolji srpski teniser Novak Đoković će meč četvrtfinala Srpska opena protiv Dušana Lajovića igrati sutra posle 15 časova, saopštili su organizatori turnira. U petak će u 11… »
Između Lajovića i Đokovića nema tajni: "Prošli put me je glatko dobio"

Između Lajovića i Đokovića nema tajni: "Prošli put me je glatko dobio"

Sportske.net 20.04.2023
Srpski teniser Dušan Lajović rekao je danas da nema nepoznanica u igri između njega i Novaka Đokovića, kao i da će meč protiv prvog tenisera sveta biti veliki izazov. "Novak i ja se dugo znamo, tako da nema tu tajni. Poslednji meč me je prilično glatko… »
Evo kada Novak igra - zakazan spektakl! Tribine će biti pune, a čeka ga Srbin koji mu je uzeo četiri gema u karijeri!

Evo kada Novak igra - zakazan spektakl! Tribine će biti pune, a čeka ga Srbin koji mu je uzeo četiri gema u karijeri!

Mondo 20.04.2023
Đoković igra srpski derbi na Srpska openu. Đoković igra srpski derbi na Srpska openu. Novak Đoković u petak oko 15 časova igra drugi meč na Srpska openu protiv Dušana Lajovića. Njih dvojica igraće u četvrtfinalu, nakon što je Nole prošao veliku dramu… »
Određena satnica srpskog derbija u Banjaluci: Đoković i Lajović u popodnevnom terminu

Određena satnica srpskog derbija u Banjaluci: Đoković i Lajović u popodnevnom terminu

Euronews 20.04.2023
Najbolji teniser sveta Novak Đoković odmeriće snage sa Dušanom Lajovićem sutra u četvrtfinalu Srpska opena, a njihov duel ne bi trebalo da počne pre 15 časova (Arena 3 Premium). Što se ostalih okršaja tiče, program na cetralnom terenu od 11 sati otvoriće… »

Vesti dana »

Pirova pobeda? Šampion rutinski, ali se povredio bitan igrač

Pirova pobeda? Šampion rutinski, ali se povredio bitan igrač

Sport klub pre 40 minutajoš 23 povezane
U Srbiji danas pretežno sunčano, temperatura do 20 stepeni

U Srbiji danas pretežno sunčano, temperatura do 20 stepeni

Glas Zapadne Srbije pre 45 minutajoš 12 povezanih
Turska zabranila društvene mreže mlađima od 15 godina

Turska zabranila društvene mreže mlađima od 15 godina

Radio 021 pre 1 satjoš 7 povezanih