Povezane vesti

Đoković i Lajović na terenu u petak oko 15 časova

Đoković i Lajović na terenu u petak oko 15 časova

Sportski žurnal 20.04.2023
U petak će u 11 časova prvi na teren Srbin Laslo Đere i Slovak Aleks Molčan. Najbolji srpski teniser Novak Đoković će meč četvrtfinala Srpska opena protiv Dušana Lajovića igrati sutra posle 15 časova, saopštili su organizatori turnira. U… »
Između Lajovića i Đokovića nema tajni: "Prošli put me je glatko dobio"

Između Lajovića i Đokovića nema tajni: "Prošli put me je glatko dobio"

Sportske.net 20.04.2023
Srpski teniser Dušan Lajović rekao je danas da nema nepoznanica u igri između njega i Novaka Đokovića, kao i da će meč protiv prvog tenisera sveta biti veliki izazov. "Novak i ja se dugo znamo, tako da nema tu tajni. Poslednji meč me je prilično… »
Đoković i Lajović će igrati u petak oko 15 časova u četvrtfinalu Srpska opena

Đoković i Lajović će igrati u petak oko 15 časova u četvrtfinalu Srpska opena

Dnevnik 20.04.2023
BANjALUKA: Najbolji srpski teniser Novak Đoković će meč četvrtfinala Srpska opena protiv Dušana Lajovića igrati sutra posle 15 časova, saopštili su organizatori turnira. U petak će u 11 časova prvi na teren Srbin Laslo Đere i Slovak Aleks… »
Određena satnica srpskog derbija u Banjaluci: Đoković i Lajović u popodnevnom terminu

Određena satnica srpskog derbija u Banjaluci: Đoković i Lajović u popodnevnom terminu

Euronews 20.04.2023
Najbolji teniser sveta Novak Đoković odmeriće snage sa Dušanom Lajovićem sutra u četvrtfinalu Srpska opena, a njihov duel ne bi trebalo da počne pre 15 časova (Arena 3 Premium). Što se ostalih okršaja tiče, program na cetralnom terenu od 11… »
Evo kada Novak igra - zakazan spektakl! Tribine će biti pune, a čeka ga Srbin koji mu je uzeo četiri gema u karijeri!

Evo kada Novak igra - zakazan spektakl! Tribine će biti pune, a čeka ga Srbin koji mu je uzeo četiri gema u karijeri!

Mondo 20.04.2023
Đoković igra srpski derbi na Srpska openu. Đoković igra srpski derbi na Srpska openu. Novak Đoković u petak oko 15 časova igra drugi meč na Srpska openu protiv Dušana Lajovića. Njih dvojica igraće u četvrtfinalu, nakon što je Nole prošao… »

Vesti dana »