Повезане вести

Ђоковић и Лајовић на терену у петак око 15 часова

Ђоковић и Лајовић на терену у петак око 15 часова

Спортски журнал 20.04.2023
У петак ће у 11 часова први на терен Србин Ласло Ђере и Словак Алекс Молчан. Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић ће меч четвртфинала Српска опена против Душана Лајовића играти сутра после 15 часова, саопштили су организатори… »
Између Лајовића и Ђоковића нема тајни: "Прошли пут ме је глатко добио"

Између Лајовића и Ђоковића нема тајни: "Прошли пут ме је глатко добио"

Спортске.нет 20.04.2023
Српски тенисер Душан Лајовић рекао је данас да нема непознаница у игри између њега и Новака Ђоковића, као и да ће меч против првог тенисера света бити велики изазов. "Новак и ја се дуго знамо, тако да нема ту тајни. Последњи… »
Ево када Новак игра - заказан спектакл! Трибине ће бити пуне, а чека га Србин који му је узео четири гема у каријери!

Ево када Новак игра - заказан спектакл! Трибине ће бити пуне, а чека га Србин који му је узео четири гема у каријери!

Мондо 20.04.2023
Ђоковић игра српски дерби на Српска опену. Ђоковић игра српски дерби на Српска опену. Новак Ђоковић у петак око 15 часова игра други меч на Српска опену против Душана Лајовића. Њих двојица играће у четвртфиналу, након што је… »
Одређена сатница српског дербија у Бањалуци: Ђоковић и Лајовић у поподневном термину

Одређена сатница српског дербија у Бањалуци: Ђоковић и Лајовић у поподневном термину

Еуроневс 20.04.2023
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић одмериће снаге са Душаном Лајовићем сутра у четвртфиналу Српска опена, а њихов дуел не би требало да почне пре 15 часова (Арена 3 Премиум). Што се осталих окршаја тиче, програм на цетралном… »

Вести дана »