Povezane vesti
U školama u Crnoj Gori u poslednje dve godine bilo 350 slučajeva nasilja
RTV 20.04.2023
PODGORICA - Za dve godine u crnogorskim osnovnim i srednjim školama evidentirano je oko 350 slučajeva nasilja, a u istom periodu evidentirano je i 30 slučajeva vandalizma u školama, navodi se u dokumentu sa kojeg je crnogorsko Ministarstvo prosvete… »
Izvještaj: Za dvije godine 350 slučajeva vršnjačkog nasilja u crnogorskim školama
Glas Amerike 20.04.2023
Nakon niza slučajeva nasilja među maloljetnicima, uključujući i napad na mlade bosanske atletičare u Baru, Ministarstvo prosvjeta Crne Gore objavilo je dokument u kome se navodi da je za dvije godine u crnogorskim osnovnim i srednjim školama evidentirano… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 1 satjoš 64 povezane

Sve miriše na prodaju: Stručnjaci objašnjavaju koji deo privrede bi bio najteže pogođen američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 3 satajoš 26 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 15 minutajoš 53 povezane

U Ivanjici bez struje više hiljada domaćinstava, vanredna situacija u još tri opštine
NIN pre 8 satijoš 13 povezanih