Povezane vesti
Preinačena presuda 85-godišnjaku za silovanje dečaka: 20 godina umesto doživotne robije
Moj Novi Sad 20.04.2023
Apelacioni sud preinačio je doživotnu presudu osamdesetpetogodišnjem Miloju Jankoviću u kaznu zatvora u trajanju od 20 godina. Miloje Janković osuđen je na zatvorsku kaznu zbog silovanja osmogodišnjeg dečaka u maju 2020. godine na Šodrošu. Presudom Višeg… »
Zbog silovanja deteta doživotni zatvor Jankoviću (85) smanjen na 20 godina
RTV 20.04.2023
NOVI SAD - Apelacioni sud u Novom Sadu preinačio je prvostepenu presudu kojom je Miloje Janković (85) osuđen na kaznu doživotnog zatvora i pravosnažno ga osudio na 20 godina zatvora zbog silovanja deteta 2020. godine. Drugostepeni sud je delimično… »
Vesti dana »
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Čučković: Novi savski most biće 3 puta veći od starog, "krtice" za kopanje metroa stižu uskoro
Blic pre 5 satijoš 1 povezana