Povezane vesti
Austrijski ekonomista o neuspehu sankcija Rusiji: „Ako se nuklearno oružje ne koristi na pravi način, ne treba da se čudimo…
Nova 20.04.2023
Direktor Austrijskog instituta za ekonomske nauke Gabrijel Felbermajr kaže za nemački list "Špigel" da je Rusija vešto uspela da iskoristi široke rupe u sistemu zapadnih sankcija i da je vreme da Zapad sam sebi prizna da je promašio strategiju. Ističe da… »
Austrijski ekonomista: Pritisak na Kremlj bi bio očigledniji kada Rusi ne bi ostajali samo bez francuskog šampanjca
RTS 20.04.2023
Direktor Austrijskog instituta za ekonomske nauke Gabrijel Felbermajr kaže za nemački list "Špigel" da je Rusija vešto uspela da iskoristi široke rupe u sistemu zapadnih sankcija i da je vreme da Zapad sam sebi prizna da je promašio strategiju. Ističe da… »
Vesti dana »
U napadima Irana i Hezbolaha povređene i hospitalizovane 303 osobe za 24 sata
RTV pre 17 minutajoš 40 povezanih
SPC i njeni vernici danas slave Svetih četrdeset mučenika – praznik poznatiji kao Mladenci Mladenci Srpska Pravoslavna Crkva slavi danas Svetih četrdeset mučenika - praznik u narodu poznatiji kao Mladenci. Evo koji običaji su vezani za ovaj dan, kao i
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 17 povezanih
Pljuštale psovke na srpskom! Kako je došlo do sukoba Dončića sa bivšim asom Mege: Nemoj da mi pričaš o porodici! (video)
Kurir pre 7 minutajoš 19 povezanih
U Sloveniji danas redovni parlamentarni izbori za 10. saziv Državnog zbora
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih