Povezane vesti

Promenili su brojeve telefona, verujem da su me se roditelji odrekli: Anđela u suzama posle preljube i neviđene tuče!

Promenili su brojeve telefona, verujem da su me se roditelji odrekli: Anđela u suzama posle preljube i neviđene tuče!

Mondo 21.04.2023
Anđela Đuričić otkrila šta mora da uradi kako bi joj porodica oprostila vezu sa Zvezdanom. Anđela Đuričić otkrila šta mora da uradi kako bi joj porodica oprostila vezu sa Zvezdanom. Učesnica rijalitija Anđela Đuričić, koja je do juče bila… »
"Verujem da su me se roditelji odrekli" Anđelu osvestio šamar realnosti, sabrala utiske i donela važnu odluku!

"Verujem da su me se roditelji odrekli" Anđelu osvestio šamar realnosti, sabrala utiske i donela važnu odluku!

Kurir 21.04.2023
Anđela Đuričić nakon nervnih slomova koje je doživljavala zbog prevare Zvezdana Slavnića, kako kaže, donela je konačnu odluku, da zauvek stavi tačku na njihov odnos. U radio emisiji se dotakla i svojih roditelja, te je otkrila koliko joj teško… »
"Verujem da su me se roditelji odrekli": Anđela Đuričić se kaje zbog veze sa Zvezdanom Slavnićem: "Priredila sam im veliku…

"Verujem da su me se roditelji odrekli": Anđela Đuričić se kaje zbog veze sa Zvezdanom Slavnićem: "Priredila sam im veliku…

Blic 21.04.2023
Anđela Đuričić progovorila je o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem koju ju je prevario sa Majom Marinković. Kako kaže, nada se da će joj porodica sve oprostiti. - Na kraju izgleda da je sa njegove strane sve laž, a sa moje nije bilo. Za mene je… »
Zvezdan Slavnić nasilan prema Anđeli! Nogom razvaljuje vrata! (VIDEO)

Zvezdan Slavnić nasilan prema Anđeli! Nogom razvaljuje vrata! (VIDEO)

Svet plus 21.04.2023
Nije ostao nem na provokacije bivše ljubavnice te je izašao sa njom i "obračunao se", naravno ne rečima... Zvezdan Slavnić ponovo nasilan prema Anđeli Đuričić! Nogom razvaljuje vrata kako bi je zaplašio... Zvezdan Slavnić, prevario je… »
Nije ti se razmazala šminka? E, SAD će! Zvezdan razvaljivao vrata, pa ispolivao Anđelu - nova drama s bivšom ljubavnicom

Nije ti se razmazala šminka? E, SAD će! Zvezdan razvaljivao vrata, pa ispolivao Anđelu - nova drama s bivšom ljubavnicom

Mondo 21.04.2023
Anđela Đuričić je dobacivala dok je Ana Ćurčić pričala, zbog čega je Zvezdanu Slavniću pao mrak na oči, pa je potrčao za njom za vreme reklama. Anđela Đuričić je dobacivala dok je Ana Ćurčić pričala, zbog čega je Zvezdanu Slavniću… »
"Anu ne smem ni da pogledam" Maja prvi put nakon divlje akcije progovorila o Zvezdanu, reakcija Ćurčićeve šokirala javnost!

"Anu ne smem ni da pogledam" Maja prvi put nakon divlje akcije progovorila o Zvezdanu, reakcija Ćurčićeve šokirala javnost!

Kurir 21.04.2023
Maja Marinković nakon što je spavala sa Zvezdanom Slavnićem, osetila je pokajanje koje je nije dugo potrajalo jer su vrele akcije nastavljale sa nizanjem. Prilikom emisije "Pitanja gledalaca" otkrila je da ju je dosta sramota zbog svega jer je bila… »
Zvezdan krvnički razvaljivao vrata pa okupao Anđelu! Slavnić doživeo pomračenje, demonstrirao silu i javno pretio!

Zvezdan krvnički razvaljivao vrata pa okupao Anđelu! Slavnić doživeo pomračenje, demonstrirao silu i javno pretio!

Kurir 21.04.2023
Zvezdan Slavnić od kako je uplovio odnos sa Majom Marinković ratuje sa bivšom devojkom koju je prevario, Anđelom Đuričić. Crnogorka ne može da dođe k sebi od novonastalih dešavanja, te mu redovno pravi haos, a u više navrata je došlo i do… »
"Anđela se folira, izludela je od nemoći": Isplivale šok tvrdnje o Đuričićevoj: "znala je sve! Ništa u životu je ne…

"Anđela se folira, izludela je od nemoći": Isplivale šok tvrdnje o Đuričićevoj: "znala je sve! Ništa u životu je ne…

Blic 21.04.2023
Anđela Đuričić, po svemu sudeći, nije dobrodošla u porodičnom domu u Đenovićima nakon niza skandala u rijalitiju "Zadruga 6". Nije dobila čestitke od svoje porodice za vaskršnje praznike, a nada joj je bila veza sa Zvezdanom Slavnićem, koja se… »
(Video) "možda su mi bacali neke magije, ko zna": Mateja Matijević šokirao izjavom o Anđeli Đuričić - evo da li bi joj…

(Video) "možda su mi bacali neke magije, ko zna": Mateja Matijević šokirao izjavom o Anđeli Đuričić - evo da li bi joj…

Blic 21.04.2023
Zadrugarka Anđela Đuričić ne prestaje da šokira javnost svojim bahatim i slobodnim ponašanjem u vezi sa 22 godine starijim Zvezdanom Slavnićem, zbog koje je on prevario svoju dugogodišnju partnerku Anu Ćurčić. Međutim, Zvezdan i Anđela su… »
Anđela iz rijalitija ide: U etno-selo umesto u crnu goru? Povukla šok potez! Komentari pljušte: "Tamo joj je mesto" (video)

Anđela iz rijalitija ide: U etno-selo umesto u crnu goru? Povukla šok potez! Komentari pljušte: "Tamo joj je mesto" (video)

Blic 20.04.2023
Anđela Đuričić, po svemu sudeći, nije dobrodošla u porodičnom domu u Đenovićima nakon niza skandala u rijalitiju "Zadruga 6". Nije dobila čestitke od svoje porodice za vaskršnje praznike, a nada joj je bila veza sa Zvezdanom Slavnićem, koja se… »
"Ana će podržati anđelu, smrviće ga": Milena Kačavenda se oglasila povodom novonastale situacije: "Maja će njega tući i…

"Ana će podržati anđelu, smrviće ga": Milena Kačavenda se oglasila povodom novonastale situacije: "Maja će njega tući i…

Blic 20.04.2023
Raskid Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, kao i njegova prevara, glavna je tema u Beloj kući, ali i medijima, a tim povodom oglaila se i Milena Kačavenda, prijateljica Ane Ćurčić, Zvezdanove bivše supruge koju je, takođe, prevario. Milena je… »

Vesti dana »