Povezane vesti

Abramović: Ne znam kako je otac odveo dete u Švajcarsku bez moje saglasnosti

Abramović: Ne znam kako je otac odveo dete u Švajcarsku bez moje saglasnosti

Dnevnik 21.04.2023
BEOGRAD: Majka trogodišnjeg dečaka kog je otac bez njene saglasnosti odveo u Švajcarsku Jelena Abramović rekla je da joj i dalje nije poznato na koji način je otac uspeo da sa detetom bez njene saglasnosti pređe granicu, kao i da se nada da će nadležni… »
"Najveći strah mi je da dete neću moći da dovedem u Srbiju, kod mene": Jelena kojoj je muž nezakonito odveo sina u Švajcarsku…

"Najveći strah mi je da dete neću moći da dovedem u Srbiju, kod mene": Jelena kojoj je muž nezakonito odveo sina u Švajcarsku…

Blic 21.04.2023
Jelena Abramović iz Beograda, prijavila je još uvek zakonitog supruga Mašana Lubardu, da je na Veliki petak, 14. aprila, bez njenog pristanka odveo njihovog dvoipogodišnjeg sina u Švajcarsku. Šef srpske diplomatije Ivica Dačić, odmah je reagovao i rekao… »
Jelena Abramović demantovala bivšeg supruga: „Nismo državljani Švajcarske, dete je rođeno u Beogradu“

Jelena Abramović demantovala bivšeg supruga: „Nismo državljani Švajcarske, dete je rođeno u Beogradu“

Telegraf 21.04.2023
Nakon što su se u medijima pojavile špekulacije, da su ona, suprug i dete švajcarski državljani, Jelena demantuje te navode i kaže da su svo troje srpski državljani. Jelena Abramović iz Beograda, prijavila je još uvek zakonitog supruga Mašana Lubardu, da… »
Majka Jelena za Kurir posle sastanka sa nadležnima: Nadam se da ću uskoro biti sa detetom! Uzda se u ovu jednu bitnu stvar

Majka Jelena za Kurir posle sastanka sa nadležnima: Nadam se da ću uskoro biti sa detetom! Uzda se u ovu jednu bitnu stvar

Kurir 21.04.2023
Najveću nadu da će uskoro biti sa dvoipogodišnjim sinom Beograđanka Jelena Abramović (32) polaže u nadležne državne organe, budući da je njen suprug Mašan Lubarda (37), nakon što mu je zatražila razvod braka, odveo njihovo dete u Švajcarsku bez pasoša i… »
"Ne znam gde su mi ćerke, da li su žive ili mrtve": Drama dr Jovića - bivša žena posle razvoda odvela decu u Kinu

"Ne znam gde su mi ćerke, da li su žive ili mrtve": Drama dr Jovića - bivša žena posle razvoda odvela decu u Kinu

Mondo 21.04.2023
Nakon slučaja Jelene Abramović čiji muž je odveo njihovo dete bez dozvole u Švajcarsku, javio se i Mladen Jović sa sličnim problemom. Nakon slučaja Jelene Abramović čiji muž je odveo njihovo dete bez dozvole u Švajcarsku, javio se i Mladen Jović sa… »
Nataša je prošla agoniju koju sada Jelena prolazi, a za nju ima samo jedan savet! "Terali su me da vratim dete mužu u…

Nataša je prošla agoniju koju sada Jelena prolazi, a za nju ima samo jedan savet! "Terali su me da vratim dete mužu u…

Blic 21.04.2023
Priča Jelene Abramović čijeg je sina otac, kako ona tvrdi, bez njenog znanja odveo u Švajcarsku na Veliki petak, mnogim majkama naterala je suze na oči. Kako izgleda život u strahu i bezizlazno bežanje dugo čitavih 6 godina najbolje zna Nataša Matijević… »

Vesti dana »