Povezane vesti
„Pitaju me da li sam upoznala biološke roditelje…“: Usvojena ćerka Vlada Divca otvorila dušu kao nikada ranije
Nova 21.04.2023
"Mislim da je u Srbiji usvajanje još uvek tabu tema i nosi stigmu 'neprirodnog' čina. Prisutna je predrasuda da se ljubav prema biološkom i usvojenom detetu razlikuje", rekla je Petra Divac, usvojena ćerka Vlade Divca. Proslavljeni košarkaš Vlade… »
"Imala sam tri godine kada su mi roditelji rekli da sam usvojena": Ispovest Petre Divac, otvorila dušu o svemu: "Ljudi me…
Blic 21.04.2023
Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Ana pre više od 20 godina usvojili su šestomesečnu devojčicu Petru. Ana i Vlade dugo godina bave se humanitarnim radom, a u misiju širenja ljubavi i podrške uključila su se i njihova deca, Luka… »
Vesti dana »
Marinković: Pobedom Trampa na predsedničkim izborima Amerika bi se okrenula sebi
RTV pre 55 minutajoš 36 povezanih
Novaković: Ostavka Vesića parada licemerja, Novi Sad se neće smiriti dok Vučević ne da ostavku
Radio 021 pre 1 satjoš 35 povezanih
Jokić ostvario 133. tripl-dabl u regularnom delu NBA lige: Vodio je Denver do trijumfa nad Torontom
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih
Troje povređenih u nesreći u Novom Sadu i dalje u teškom i nestabilnom stanju
Politika pre 43 minutajoš 13 povezanih
Prebrojano prvih šest glasačkih listića u Nju Hempširu - tri za Haris, tri za Trampa
NIN pre 37 minutajoš 10 povezanih