Povezane vesti
„Pitaju me da li sam upoznala biološke roditelje…“: Usvojena ćerka Vlada Divca otvorila dušu kao nikada ranije
Nova 21.04.2023
"Mislim da je u Srbiji usvajanje još uvek tabu tema i nosi stigmu 'neprirodnog' čina. Prisutna je predrasuda da se ljubav prema biološkom i usvojenom detetu razlikuje", rekla je Petra Divac, usvojena ćerka Vlade Divca. Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i… »
"Imala sam tri godine kada su mi roditelji rekli da sam usvojena": Ispovest Petre Divac, otvorila dušu o svemu: "Ljudi me…
Blic 21.04.2023
Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Ana pre više od 20 godina usvojili su šestomesečnu devojčicu Petru. Ana i Vlade dugo godina bave se humanitarnim radom, a u misiju širenja ljubavi i podrške uključila su se i njihova deca, Luka, Matija… »
Vesti dana »
Tramp o spasavanju pilota oborenog F-15 aviona u Iranu: Sumnjali smo na zamku kad je poslao poruku
Euronews pre 3 satajoš 56 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim značajan pad temperatura
Naslovi.ai pre 3 satajoš 31 povezana
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 14 satijoš 21 povezana
OIK Majdanpek: SNS osvojio 63,26 odsto glasova, u skupštinu ušle još dve liste
Euronews pre 4 satijoš 12 povezanih