Povezane vesti
"Bacio je tanjir i isekao bebu": Jezivo svedočenje tašte iz Boljevca koju je zet udarao stolicom u glavu: "Prebio mi je…
Blic 21.04.2023
U slučaju stravičnog porodičnog nasilja koje je u Boljevcima, kako se sumnja, počinio S. S. (33) koji je pretukao bivšu suprugu J. G. (32), njenu majku J. G. (54) izudarao stolicom, a staklom od tanjira posekao bebu staru godinu dana, saslušan je… »
"Udario me stolicom, prebio mi ćerku, a staklom od tanjira isekao bebu": Jezivo svedočenje o nasilju u Surčinu
Telegraf 21.04.2023
Njih dve su odbile lekarsku pomoć, ali je bebi ukazana. U slučaju stravičnog porodičnog nasilja koje je u Boljevcima, kako se sumnja, počinio S. S. (33) koji je pretukao bivšu suprugu J. G. (32), njenu majku J. G. (54) izudarao stolicom, a staklom… »
Vesti dana »
Vučić i Mali obišli radnike na gradilištu EXPO: Srbija napreduje i ubrzano se menja (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Jp: Putevi Srbije: Most preko železničke pruge u Mladenovcu bezbedan za saobraćaj
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Vladimir Pajić: Vlada ukidanjem zaštite za Generalštab briše 200 godina očuvanja kulturnog nasleđa
Danas pre 7 satijoš 1 povezana