Повезане вести

Бора Новаковић: Тужићу Вучића, поништава све норме уљудног понашања

Нова 21.04.2023
Потпредседник Народне странке Борислав Новаковић најављује тужбу против председника Србије Александра Вучића због увреда изречених на рачун опозиционог политичара. Вучић је током разговора за Прву телевизију коментарисао то што… »
Радник ЕПС-а одговара Вучићу: Кога он назива лоповима? Ми подижемо систем

Н1 Инфо 21.04.2023
"Кога он назива лоповском кликом? Мене, багеристу с 32 године стажа?", овако на коментар председника Србије Александра Вучића реагује радник "Колубаре" у Лазаревцу Горан Перишић. Коментаришући протест радника Колубаре због… »

Нови магазин 21.04.2023
"Кога он назива лоповском кликом? Мене, багеристу с 32 године стажа?", овако на коментар председника Србије Александра Вучића реагује радник "Колубаре" у Лазаревцу Горан Перишић. Коментаришући протест радника Колубаре због… »
Радник ЕПС-а Вучићу: Кога назива лоповском кликом? Мене, багеристу с 32 године стажа?!

Радник ЕПС-а Вучићу: Кога назива лоповском кликом? Мене, багеристу с 32 године стажа?!

Правда 21.04.2023
"Кога он назива лоповском кликом? Мене, багеристу с 32 године стажа?!". Овако на коментар и вређање од стране председника Србије Александра Вучића реагује радник "Колубаре" у Лазаревцу Горан Перишић. Председник Србије Александар… »
„Кога он назива лоповском кликом? Мене, багеристу с 32 године стажа?!“: Радник ЕПС-а одбрусио Вучићу

„Кога он назива лоповском кликом? Мене, багеристу с 32 године стажа?!“: Радник ЕПС-а одбрусио Вучићу

Нова 21.04.2023
"Кога он назива лоповском кликом? Мене, багеристу с 32 године стажа?!". Овако на синоћњи коментар и вређање од стране председника Србије Александра Вучића реагује радник "Колубаре" у Лазаревцу Горан Перишић. Председник Србије… »

Радио 021 21.04.2023
Потпредседник Народне странке Борислав Новаковић најављује тужбу против председника Србије Александра Вучића због увреда изречених на рачун опозиционог политичара. Вучић је током разговора за Прву телевизију коментарисао то што… »
Вучић: Норвежани у Надзорном одбору ЕПС-а

Вучић: Норвежани у Надзорном одбору ЕПС-а

Данас 20.04.2023
Александар Вучић, председник Србије гостујући на ТВ Прва коментаришући протесте против претварања ЕПС-а у акционарско друштво рекао је да „у Србији никада не можете ниједну реформу да проведете“. „Овде се ради о покушају дела… »

Вести дана »