Повезане вести

Матић за Инсајдер: Узнемирен сам одлуком о укидању кућног притвора Радоњићу и Ромићу, надам се да неће утицати на пресуду…

Матић за Инсајдер: Узнемирен сам одлуком о укидању кућног притвора Радоњићу и Ромићу, надам се да неће утицати на пресуду…

Инсајдер 21.04.2023
Председник Комисије за истраживања убистава новинара Веран Матић је изјавио за Инсајдер да одлука Апелационог суда о укидању мере забране напуштања стана уз примену електронског надзора Ратку Ромићу и Милану Радоњићу… »
Матић о укидању кућног притвора Ромићу и Радоњићу: Узнемирен сам одлуком, надам се да неће утицати на пресуду

Матић о укидању кућног притвора Ромићу и Радоњићу: Узнемирен сам одлуком, надам се да неће утицати на пресуду

Нова 21.04.2023
Председник Комисије за истраживање убистава новинара Веран Матић каже да је изузетно узнемирен одлуком Апелационог већа, које је укинуло кућни притвор Ратку Ромићу и Милану Радоњићу, оптуженима за учешће у убиству новинара… »
Матић: Узнемирен сам одлуком о укидању кућног притвора Ромићу и Радоњићу, надам се да неће утицати на пресуду

Матић: Узнемирен сам одлуком о укидању кућног притвора Ромићу и Радоњићу, надам се да неће утицати на пресуду

РТС 21.04.2023
Председник Комисије за истраживање убистава новинара Веран Матић каже да је изузетно узнемирен одлуком Апелационог већа, које је укинуло кућни притвор Ратку Ромићу и Милану Радоњићу, оптуженима за учешће у убиству новинара… »
Оптуженима за убиство Славка Ћурувије укинут кућни притвор: Србија мора да им плати одштету

Оптуженима за убиство Славка Ћурувије укинут кућни притвор: Србија мора да им плати одштету

Нова 21.04.2023
Апелациони суд у Београду је 19. априла укинуо меру забране напуштања стана уз примену електронског надзора - "наногице" некадашњим припадницима Ресора државне безбедности Милану Радоњићу и Ратку Ромићу, оптуженим за учешће у… »
Апелациони суд укинуо кућни притвор Радоњићу и Ромићу, оптуженим за учешће у убиству Ћурувије

Апелациони суд укинуо кућни притвор Радоњићу и Ромићу, оптуженим за учешће у убиству Ћурувије

Еуроневс 21.04.2023
Апелациони суд у Београду укинуо је меру забране напуштања стана уз примену електронског надзора (наногице), некадашњим радницима Државне безбедности Ратку Ромићу и Милану Радоњићу, оптуженим за учешће у убиству новинара и… »
Укинут кућни притвор Радоњићу и Ромићу, држава мора да плати одштету

Н1 Инфо 21.04.2023
Апелациони суд у Београду је 19. априла укинуо меру забране напуштања стана уз примену електронског надзора - "наногице" некадашњим припадницима Ресора државне безбедности Милану Радоњићу и Ратку Ромићу, оптуженим за учешће у… »

Нови магазин 21.04.2023
Апелациони суд у Београду је 19. априла укинуо меру забране напуштања стана уз примену електронског надзора, "наногице", некадашњим припадницима Ресора државне безбедности Милану Радоњићу и Ратку Ромићу, оптуженим за учешће у… »
Апелациони суд укинуо Радоњићу и Ромићу кућни притвор

Апелациони суд укинуо Радоњићу и Ромићу кућни притвор

Инсајдер 21.04.2023
Апелациони суд у Београду укинуо је меру забране напуштања стана уз примену електронског надзора, некадашњим радницима Државне безбедности Ратку Ромићу и Милану Радоњићу, оптуженим за учешће у убиству новинара и власника… »

Вести дана »