Povezane vesti
Ambrozić: Koji je mesto na Kalemegdanu
Dnevnik 21.04.2023
BEOGRAD: Izložba fotografija posvećena muzičaru Dušanu Kojiću "Koja: Ja imam šarene oči" otvorena je večeras ispred Umetničkog paviljona "Cvijeta Zuzorić", pred velikim brojem posetilaca. Izložba je tu da bi pokazala da je Koja naš heroj… »
Izložba o Koji
Politika 21.04.2023
Izložba posvećena muzičaru Dušanu Kojiću „Koja: Ja imam šarene oči” biće otvorena danas u 18 časova ispred Umetničkog paviljona „Cvijeta Zuzorić”, uz podršku Beogradske tvrđave, prenosi Tanjug. Autori izložbe o basisti, autoru i… »
Njegov pogled prži objektiv: Fotografi o liku, delu i druženju sa Kojom iz Discipline kičme
Danas 21.04.2023
Izložba posvećena muzičaru Dušanu Kojiću Koji – Koja – ja imam šarene oči, otvara se danas, 21. aprila na Platou ispred Umetničkog paviljona Cvijeta Zuzorić u 18 sati. Za muzičku atmosferu na izložbi pobrinuće se art-rok bend KOIKOI sa… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Odbačene optužbe protiv Trampa za pokušaj promene ishoda izbora 2020. godine
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Moderna artiljerija: Kadeti osposobljavani za artiljerijsku vatru na samohodnim haubicama
Blic pre 2 satajoš 1 povezana