Povezane vesti
Snima se novi sitkom "Moja Slavice", mihajlo veruović vojaž je specijalni gost! Evo koji glumci će oživeti službenike pošte…
Kurir 21.04.2023
Studenti treće godine Filmske i televizijske produkcije na Fakultetu dramskih umetnosti snimaju krajem aprila pilot epizodu sitkoma pod nazivom "Moja Slavice". Radnja sitkoma "Moja Slavice" dešava se u izmišljenoj pošti na periferiji grada gde poštanske… »
„Moja Slavice“ u pošti na periferiji: Studenti FDU prave sitkom
N1 Info 21.04.2023
Studenti treće godine Filmske i televizijske produkcije na Fakultetu dramskih umetnosti snimaju krajem aprila pilot epizodu sitkoma pod nazivom “Moja Slavice”. Radnja sitkoma “Moja Slavice” dešava se u izmišljenoj pošti na periferiji grada gde poštanske… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak, 27. avgust: Sunčano i toplo, temperatura do 36 stepeni
Beta pre 6 satijoš 4 povezane
Ko je ovo očekivao?! Isplivao šok podatak pred meč Crvene zvezde protiv Viktorije u Plzenju!
Kurir pre 15 minutajoš 8 povezanih
Na današnji dan, 27. avgust: Položen kamen-temeljac zgrade Skupštine, rođen Lindon Džonson...
N1 Info pre 49 minutajoš 1 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB Tramp tvrdi da tranzit kroz Ormuz funkcioniše, Netanjahu o tri pristupa Iranu
RTV pre 19 minutajoš 1 povezana