Повезане вести

Лалатовић „о издаји Шарца“, Драган устао и изашао из сале, па се вратио

Лалатовић „о издаји Шарца“, Драган устао и изашао из сале, па се вратио

Спортски журнал 21.04.2023
Новосадска Младост ГАТ је у Нишу победила Раднички 1:0 голом Марковића. Истог часа кад је Ненад Лалатовић почео излагање и окренуо се према Драгану Шарцу, говорећи неке ствари о његовој породици, Шарац је устао и изашао из прес… »
"Земљаче, дај отказ" скандал на конференцији! Устао и отишао од Лалатовића, он га вређао: Види се колико си битан!

"Земљаче, дај отказ" скандал на конференцији! Устао и отишао од Лалатовића, он га вређао: Види се колико си битан!

Мондо 21.04.2023
Скандал на конференцији за новинаре Ненада Лалатовића и Драгана Шарца. Скандал на конференцији за новинаре Ненада Лалатовића и Драгана Шарца. Ненад Лалатовић је са својим тимом Младост ГАТ остварио победу у Нишу против Радничког… »
Лалатовићева хладна освета Шарцу и Радничком

Лалатовићева хладна освета Шарцу и Радничком

Спорт клуб 21.04.2023
Младост ГАТ остварила велику победу против Радничког у Нишу – 1:0, у првом колу плеј-аута Супер лиге Србије. Био је меч нишког Радничког и новосадске екипе Младост ГАТ од огромног значаја у борби за опстанак у друштву најбољих… »
Бурно након меча радничког и младости: Вербални сукоб Лалатовића и Шарца (видео)

Бурно након меча радничког и младости: Вербални сукоб Лалатовића и Шарца (видео)

Вечерње новости 21.04.2023
Младост ГАТ је победила Раднички у Нишу резултатом 1:0, а након меча на конференцији за медије била је узаврела атмофера између Ненада Лалатовића и Дарагана Шарца. Сцреенсхот / ТВ Арена спорт - Све што желим себи, желим и њему… »
Лалатовић пред меч у Нишу: Шарцу сам био брат, отац и мајка, ујео ме је за срце и издао

Лалатовић пред меч у Нишу: Шарцу сам био брат, отац и мајка, ујео ме је за срце и издао

Радио 021 21.04.2023
Фудаблери Младости гостују данас екипи Радничког из Ниша, у првом колу плеј-аута домаћег шампионата. Младост пред собом има изузетно тежак задатак у борби за опстанак и сваки бод ће бити од пресудног значаја. Тим са Сателита је у… »
Шарац ни речи о Лалатовићу: "Детаљи ће одлучити победника"

Шарац ни речи о Лалатовићу: "Детаљи ће одлучити победника"

Спортске.нет 21.04.2023
Иако га је дојучерашњи шеф и сутрашњи противник Ненад Лалатовић добрано поткачио у најави меча између Радничког и Младости ГАТ, тренер Нишлија Драган Шарац се на конференцији за медије није освртао на речи свог дугогодишњег… »

Вести дана »