Povezane vesti
Batak: Naša najvažnija utakmica je protiv Novog Pazara
Sandžak haber 21.04.2023
NOVI SAD – Trener fudbalera Vojvodine Radoslav Batak izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Novim Pazarom da je svestan da do kraja takmičenja sledi borba i da će biti teško. Fudbaleri Vojvodine dočekuju sutra od 16 časova ekipu Novog… »
Batak: Naša najvažnija utakmica je protiv Novog Pazara
IndeksOnline 21.04.2023
NOVI SAD – Trener fudbalera Vojvodine Radoslav Batak izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Novim Pazarom da je svestan da do kraja takmičenja sledi borba i da će biti teško. Fudbaleri Vojvodine dočekuju sutra od 16 časova ekipu Novog… »
Batak: Novi Pazar prvo u nizu finala do kraja, hoćemo novu pobedu
Radio sto plus 21.04.2023
“Novi Pazar je naš poznat protivnik. Često kažem da je svaka utakmica najvažnija, pa je tako i ova. Igrači i mi svi zajedno u klubu smo zaslužni smo što smo ovde, jer to znači da smo imali dobar period i dobar niz. Do kraja će biti teško, ali mi sve to… »
Batak: Do kraja će biti teško, ali mi sve to dobro podnosimo
RTV 21.04.2023
NOVI SAD - Trener fudbalera Vojvodine Radoslav Batak izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Novim Pazarom da je svestan da do kraja takmičenja sledi borba i da će biti teško. Fudbaleri Vojvodine dočekuju sutra od 16 časova ekipu Novog… »
Vesti dana »
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 25 povezanih
Cenovnici po uredbi: Građanima dostupan uvid u sve cene proizvoda
Ist media pre 1 satjoš 21 povezana
Vučić: Tri scenarija za NIS, krajnji rok 15. januar, ne smemo ugoziti finansijski sistem
Euronews pre 24 minutajoš 17 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 31 povezana
Srbija, Rusija i Belorusija najrepresivnije države u Evropi
Vranje news pre 38 minutajoš 17 povezanih