Povezane vesti
Radnik iz Kostolca četvrti dan štrajkuje glađu: Ne daju mu da se vrati u EPS
Nova 21.04.2023
Edvard Šuster, radnik firme Prim Kostolac, četvrti dan štrajkuje glađu, jer mu nadležni ne omogućavaju da se vrati u EPS, s obzirom na to da su ga pre nekoliko godina iz tog preduzeća prebacili u drugo, iako on to nije želeo. „Bio sam radnik EPS-a u… »
Radnik iz Kostolca četvrti dan štrajkuje glađu, ne daju mu da se vrati u EPS
N1 Info 21.04.2023
Edvard Šuster, radnik firme Prim Kostolac, četvrti dan štrajkuje glađu, jer mu nadležni ne omogućavaju da se vrati u EPS, s obzirom na to da su ga pre nekoliko godina iz tog preduzeća prebacili u drugo, iako on to nije želeo. „Bio sam radnik EPS-a u… »
Radnik iz Kostolca četvrti dan štrajkuje glađu, ne daju mu da se vrati u EPS
Novi magazin 21.04.2023
Vesti dana »
"Uplašili su se" Poznato stanje građana hospitalizovanih nakon curenja amonijaka u Guči: Hitno se oglasila Opšta bolnica u Čačku
Blic pre 11 minutajoš 29 povezanih
U Srbiji danas sunčano i veoma toplo do 39 stepeni, sredinom sedmice pad temperature
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane
I Modrić piše istoriju na Mundijalu, niko nije uradio ono što je on
Nova pre 26 minutajoš 47 povezanih
Ovo su svi parovi prve nokaut runde Svetskog prvenstva: Hrvatska i Bosna završili u paklenom delu žreba, Argentini Kolumbija najgori rival do polufinala!
Hot sport pre 21 minutajoš 26 povezanih