Povezane vesti
Radnik iz Kostolca četvrti dan štrajkuje glađu: Ne daju mu da se vrati u EPS
Nova 21.04.2023
Edvard Šuster, radnik firme Prim Kostolac, četvrti dan štrajkuje glađu, jer mu nadležni ne omogućavaju da se vrati u EPS, s obzirom na to da su ga pre nekoliko godina iz tog preduzeća prebacili u drugo, iako on to nije želeo. „Bio sam radnik EPS-a u… »
Radnik iz Kostolca četvrti dan štrajkuje glađu, ne daju mu da se vrati u EPS
N1 Info 21.04.2023
Edvard Šuster, radnik firme Prim Kostolac, četvrti dan štrajkuje glađu, jer mu nadležni ne omogućavaju da se vrati u EPS, s obzirom na to da su ga pre nekoliko godina iz tog preduzeća prebacili u drugo, iako on to nije želeo. „Bio sam radnik EPS-a u… »
Radnik iz Kostolca četvrti dan štrajkuje glađu, ne daju mu da se vrati u EPS
Novi magazin 21.04.2023
Vesti dana »
Ivica Dačić: SPS samostalno izlazi na parlamentarne i predsedničke izbore
PP media pre 25 minutajoš 24 povezane
(Video) "Od danas svako ko sa receptom dođe u apoteku lek plaća znatno jeftinije. Ovo je trajna mera": Ministar Lončar o jeftinijim lekovima za dve grupe bolesti
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
Posle kratkog osveženja stiže jak toplotni talas: RHMZ upozorava, u Srbiji lokalno i do 42 stepena
NIN pre 10 minutajoš 22 povezane
Garić: Naredna sednica Saveta REM-a mogla bi da bude održana između 1. i 5. septembra
Beta pre 5 minutajoš 14 povezanih