Povezane vesti
Radnik iz Kostolca četvrti dan štrajkuje glađu: Ne daju mu da se vrati u EPS
Nova 21.04.2023
Edvard Šuster, radnik firme Prim Kostolac, četvrti dan štrajkuje glađu, jer mu nadležni ne omogućavaju da se vrati u EPS, s obzirom na to da su ga pre nekoliko godina iz tog preduzeća prebacili u drugo, iako on to nije želeo. „Bio sam radnik EPS-a u… »
Radnik iz Kostolca četvrti dan štrajkuje glađu, ne daju mu da se vrati u EPS
N1 Info 21.04.2023
Edvard Šuster, radnik firme Prim Kostolac, četvrti dan štrajkuje glađu, jer mu nadležni ne omogućavaju da se vrati u EPS, s obzirom na to da su ga pre nekoliko godina iz tog preduzeća prebacili u drugo, iako on to nije želeo. „Bio sam radnik EPS-a u… »
Radnik iz Kostolca četvrti dan štrajkuje glađu, ne daju mu da se vrati u EPS
Novi magazin 21.04.2023
Vesti dana »

Pro-palestinske demonstracije u Madridu skratile biciklističku trku Vuelta kroz Španiju, Izrael ljut
Beta pre 4 minutajoš 2 povezane

28 godina kasnije: Hram kostiju: Pogledajte novi trejler i saznajte kada nastavak ove franšize stiže u naše bioskope
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

"Ismevaće ga kad poraste" Žena Ognjena Amidžića javno pokazala kakve joj poruke stižu zbog sina, a onda preokret
Kurir pre 19 minutajoš 1 povezana