Povezane vesti
Đorđe: Čitao sam „bombastične” naslove... Niko nikoga nije udario, bio sam prisutan (video)
Sportski žurnal 22.04.2023
Izašao je i snimak gde se jasno videlo da je bilo samo gurkanja. Uzavrele strasti sa terena posle meča Čukarički – Partizan (1:0) prenele su se na putu prema svlačionicama stadiona Čukaričkog. Došlo je do koškanja igrača dve ekipe. Detalje je podelio… »
Misterija „obračuna u tunelu“ po završetku meča Čukarički – Partizan: Crno-beli ni ne znaju da su napadnuti posle meča sa…
Danas 21.04.2023
Po završetku utakmice poslednjeg kola ligaškog dela Superlige Srbije između Čukaričkog i Partizana (1:0), došlo je do incidenta u kojem su učestvovali igrači, a po nekim informacijama i obezbeđenje koje radi za domaći klub. Na društvenim mrežama pojavio… »
Vesti dana »

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 36 minutajoš 4 povezane

(Mape) počinje sutra! Spremite se za dane ekstremnih vrućina, jer će potrajati! Pred nama je najduži tropski talas u Srbiji ovog leta
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

„Epilog dugogodišnje agonije u BiH“: Nakon odluke CIK-a da oduzme predsednički mandat Miloradu Dodiku
Danas pre 4 satijoš 1 povezana