Повезане вести

Вучић: Нека опозиција скупи потписе и идемо на референдум, уједно и на изборе

Вучић: Нека опозиција скупи потписе и идемо на референдум, уједно и на изборе

Политика 22.04.2023
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас опозицији да скупи довољан број потписа за референдум за његову смену, пошто је спреман за тај референдум, као и да би онда уједно били одржани и избори. На питање новинара… »
Вучић: Није требало да излазимо на изборе на КиМ све док се не формира ЗСО

Вучић: Није требало да излазимо на изборе на КиМ све док се не формира ЗСО

Дневник 22.04.2023
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас изјавио је данас да Срби нису требали да учествују ни на једним изборима на Косову и Метохији које је организовала Приштина, све док се не формира Заједница српских… »
Вучић: Ако је народ против мене, не треба ми да будем на месту председника

Вучић: Ако је народ против мене, не треба ми да будем на месту председника

Данас 22.04.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да није одустао од понуде опозицији за расписивање референдума на коме би био проверен његов легитимитет, наводећи да ако је народ против њега, „њему не треба“ место… »
Обрадовић: Тражимо изборе на свим нивоима, нећемо да учествујемо у Вучићевим 'форама и фазонима'

Обрадовић: Тражимо изборе на свим нивоима, нећемо да учествујемо у Вучићевим 'форама и фазонима'

Бета 22.04.2023
Председник покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је данас да Двери, заједно са Новом Демократском странком Србије, Покретом обнове Краљевине Србије и Заветницима траже оставку председника Србије Александра Вучића и ванредне… »
Рашковић Ивић: Очито да СНС није толико дивна чим Вучић најављује нови покрет

Рашковић Ивић: Очито да СНС није толико дивна чим Вучић најављује нови покрет

Н1 Инфо 22.04.2023
Потпредседница Народне странке Санда Рашковић Ивић оценила је да Српска напредна странка (СНС) "очигледно није толико дивна и да се тамо накупило свакаквих људи", чим председник те странке и Србије Александар Вучић најављује… »
Рашковић Ивић: У СНС се накупило свакаквих људи чим Вучић најављује оснивање новог покрета

Рашковић Ивић: У СНС се накупило свакаквих људи чим Вучић најављује оснивање новог покрета

Нова 22.04.2023
Потпредседница Народне странке Санда Рашковић Ивић оценила је да Српска напредна странка (СНС) "очигледно није толико дивна и да се тамо накупило свакаквих људи", чим председник те странке и Србије Александар Вучић најављује… »
„Вучић и цар и онај ко тка ново рухо које је заправо старо“: Рашковић Ивић о Народном покрету за Србију

„Вучић и цар и онај ко тка ново рухо које је заправо старо“: Рашковић Ивић о Народном покрету за Србију

Данас 22.04.2023
Потпредседница Народне странке Санда Рашковић Ивић оценила је да Српска напредна странка (СНС) „очигледно није толико дивна и да се тамо накупило свакаквих људи“, чим председник те странке и Србије Александар Вучић најављује… »

Вести дана »