Povezane vesti

Mikael Želabal doživeo moždani udar

Mikael Želabal doživeo moždani udar

Politika 22.04.2023
PARIZ – Nekadašnji francuski reprezentativac i košarkaš ekipe Šole Mikael Želabal doživeo je moždani udar na treningu, prenose francuski mediji. „Osetio sam simptome i odveden sam na intenzivnu negu u bolnici u Šalonu. Magnetna rezonanca je… »
Mikael Želabal doživeo moždani udar, srećom, primećen na vreme

Mikael Želabal doživeo moždani udar, srećom, primećen na vreme

Sportski žurnal 22.04.2023
- Moram da odmorim nekoliko nedelja pre nego što nastavim profesionalne aktivnosti - izjavio je Želabal. Nekadašnji francuski reprezentativac i košarkaš ekipe Šole Mikael Želabal doživeo je moždani udar na treningu, prenose francuski mediji. -… »
Legendarni košarkaš doživeo moždani udar, strašna vest uznemirila Evropu

Legendarni košarkaš doživeo moždani udar, strašna vest uznemirila Evropu

Nova 22.04.2023
Poznati francuski košarkaš Mikel Želabal doživeo je moždani udar na treningu ove nedelje. Želabal ima 39 godina i trenutno igra u Šalonu u Francuskoj, a francuski mediji prenose da je obavio preglede na neurologiji, te da mu je stanje stabilno… »
Loše vesti iz Francuske - Poznati košarkaš doživeo moždani udar!

Loše vesti iz Francuske - Poznati košarkaš doživeo moždani udar!

Sportske.net 22.04.2023
Poznati francuski košarkaš Mikael Želabal doživeo je srčani udar, javljaju tamošnji mediji. Trenutno stanje 38-godišnjeg Želabala je stabilno, te se nakon ukazane lekarske pomoći vratio kući gde će nastaviti oporavak. "Obavio sam dodatne… »
Mikel Želabal završio sezonu zbog moždanog udara

Mikel Želabal završio sezonu zbog moždanog udara

Danas 22.04.2023
„Obavio sam dodatne preglede na intenzivnoj nezi, a onda i na neurologiji. Napustio sam bolnicu, ali moram da odmaram nekoliko nedelja, pa je za mene sezona završena“, poručio je Želabal Košarkaš francuskog Šalona, Mikael Želabal doživeo je u… »
Čuveni košarkaš doživeo moždani udar na treningu: Igrao u NBA i ABA ligi, sada sa 39 preživeo dramu!

Čuveni košarkaš doživeo moždani udar na treningu: Igrao u NBA i ABA ligi, sada sa 39 preživeo dramu!

Mondo 22.04.2023
Nekadašnji šampion Evrope sa Francuskom Mikel Želabal doživeo je moždani udar na treningu. Nekadašnji šampion Evrope sa Francuskom Mikel Želabal doživeo je moždani udar na treningu. Užasne vesti dolaze iz Francuske gde je 39-godišnji bivši… »
Trofejni francuski košarkaš imao moždani udar

Trofejni francuski košarkaš imao moždani udar

Sport klub 22.04.2023
Nekadašnji francuski reprezentativac Mikael Želabal doživeo je moždani udar na treningu, ali njegovo stanje je zadovoljavajuće i moguće je da će nastaviti karijeru. Tridesetdevetogodišnjak je član franuskog Šolea, a kako je sam potvrdio minulog… »
Šok: Košarkaš doživeo moždani udar, iz Beograda ima bronzu

Šok: Košarkaš doživeo moždani udar, iz Beograda ima bronzu

Večernje novosti 22.04.2023
KOŠARKAŠ francuskog Šalona, Mikael Želabal doživeo je u ponedeljak na treningu moždani udar. Ovdašnja javnost pamti nekadašnjeg reprezentativca Francuske po bronzanoj medalji osvojenoj na prvenstvu Evrope koje je igrano u Srbiji i Crnoj Gori 2005… »

Vesti dana »