Povezane vesti
Otišla sam od kuće sa 15, porodila sa 17: Nisam imala ni za pelene, a danas nosim samo brendirano - stekla sam bogatstvo
Mondo 22.04.2023
Sa samo 15 godina otišla je od kuće, dve godine kasnije se porodila, jedva sastavljala kraj s krajem, a danas pliva u luksuzu. Sa samo 15 godina otišla je od kuće, dve godine kasnije se porodila, jedva sastavljala kraj s krajem, a danas pliva u luksuzu… »
Porodila sam se sa 17, sinu nisam Imala ni za zvečku: Živeli smo s 50 € nedeljno, a sad plivamo u parama! Ovako sam se…
Kurir 22.04.2023
Sindi Kotrel napustila je dom svojih roditelja kada je imala samo 15 godina nakon svađe sa majkom, i preselila se u mali, prljavi stan u području Birmingema. Već sa 17 godina je zatrudnela, a preživljavala je sa 42 funte nedeljno, što je oko 50 evra… »
Vesti dana »
Težak udes kod Preljine: Automobil smrskan, dvanaestogodišnjak usled teških povreda završio na intenzivnoj nezi
Morava info pre 51 minutajoš 40 povezanih
Saša Ilić bolji debi pred grobarima nije mogao da ima! Pogledajte kako je Parni valjak pregazio Luksemburžane u Humskoj ulici! video
Kurir pre 21 minutajoš 82 povezane
Predsednik parlamenta i glavni pregovarač Teherana: Strategija SAD da oslabi Iran kontrolom moreuza propala
Euronews pre 11 minutajoš 31 povezana
Diplomatski susreti, novi paket sankcija EU i eskalacija sukoba
Naslovi.ai pre 3 satajoš 58 povezanih