Povezane vesti
Otišla sam od kuće sa 15, porodila sa 17: Nisam imala ni za pelene, a danas nosim samo brendirano - stekla sam bogatstvo
Mondo 22.04.2023
Sa samo 15 godina otišla je od kuće, dve godine kasnije se porodila, jedva sastavljala kraj s krajem, a danas pliva u luksuzu. Sa samo 15 godina otišla je od kuće, dve godine kasnije se porodila, jedva sastavljala kraj s krajem, a danas pliva u luksuzu… »
Porodila sam se sa 17, sinu nisam Imala ni za zvečku: Živeli smo s 50 € nedeljno, a sad plivamo u parama! Ovako sam se…
Kurir 22.04.2023
Sindi Kotrel napustila je dom svojih roditelja kada je imala samo 15 godina nakon svađe sa majkom, i preselila se u mali, prljavi stan u području Birmingema. Već sa 17 godina je zatrudnela, a preživljavala je sa 42 funte nedeljno, što je oko 50 evra… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno sprovođenje Briselskog sporazuma, ZSO prioritet
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Bolje vaspitavaj ćerku i sina": Ivan Marinković oči u oči sa bivšom: Nastao haos u emisiji, sve se orilo od teških reči
Blic pre 5 satijoš 4 povezane

Ujutro oblačno, posle podne sunčano, najviša temperatura oko 30 stepeni
RTV pre 4 satijoš 2 povezane