Повезане вести
Отишла сам од куће са 15, породила са 17: Нисам имала ни за пелене, а данас носим само брендирано - стекла сам богатство
Мондо 22.04.2023
Са само 15 година отишла је од куће, две године касније се породила, једва састављала крај с крајем, а данас плива у луксузу. Са само 15 година отишла је од куће, две године касније се породила, једва састављала крај с крајем… »
Породила сам се са 17, сину нисам Имала ни за звечку: Живели смо с 50 € недељно, а сад пливамо у парама! Овако сам се…
Курир 22.04.2023
Синди Котрел напустила је дом својих родитеља када је имала само 15 година након свађе са мајком, и преселила се у мали, прљави стан у подручју Бирмингема. Већ са 17 година је затруднела, а преживљавала је са 42 фунте… »
Вести дана »
Ко је главни претендент за стицање власништва у НИС-у: Емиратска фирма АДНОЦ све ближа куповини, пренео ФТ
Еуроневс пре 21 минутајош 19 повезаних
Да ли влада несташица евра? Еуроневс Србија проверава каква је ситуација у мењачницама
Еуроневс пре 1 сатјош 9 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 2 сатајош 3 повезане
Вучић би да цео Западни Балкан истовремено уђе у ЕУ, Црногорци кажу – чекамо вас тамо
Време пре 10 минутајош 20 повезаних