Povezane vesti
"Skočio je na mene, vikala sam, ali se nije zaustavio": Strašna ispovest žene koju je silovao sin bivšeg partnera
Mondo 22.04.2023
Đorđe J. (23) uhapšen je zbog sumnje da silovao partnerku svog oca. Đorđe J. (23) uhapšen je zbog sumnje da silovao partnerku svog oca. Đorđe J. (23) iz sela Tovariševo kod Bačke Palanke, uhapšen je zbog sumnje da je napao i silovao Maru K… »
"Vikala sam, ništa ga nije zaustavilo": Ispovest žene koju je silovao sin bivšeg muža kod Bačke Palanke: "Udario me je…
Blic 22.04.2023
Đorđe J. (23) iz sela Tovariševo kod Bačke Palanke, uhapšen je zbog sumnje da je napao i silovao Maru K. (69), inače vanbračnu partnerku njegovog oca. Kako priča zlostavljana žena, sve se dogodilo u subotu ujutru, oko 7 časova, kada je ispred… »
„Udario me je nekoliko puta, vikala sam, ali ništa ga nije zaustavilo“: Ispovest žene koju je silovao sin (23) njenog…
Nova 22.04.2023
Đorđe J. (23) iz sela Tovariševo kod Bačke Palanke, uhapšen je zbog sumnje da je napao i silovao Maru K. (69), inače vanbračnu partnerku njegovog oca. Kako za Nova.rs govori zlostavljana žena, sve se dogodilo u subotu ujutru, oko 7 časova, kada… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 38 minutajoš 7 povezanih