Povezane vesti
Predsednica Grčke prihvatila zahtev da raspusti parlament
Insajder 22.04.2023
Predsednica Grčke Katerina Sakelaropulu danas je prihvatila zahtev premijera Kirijakosa Micotakisa da se sutra raspusti parlament, što omogućava održavanje parlamentarnih izbora 21. maja. “Nadam se da ćemo imati miran i plodonosan predizborni period, za… »
Micotakis predsednici predložio raspuštanje parlamenta i raspisivanje izbora
Euronews 22.04.2023
Premijer Grčke Kirjakos Micotakis je, tokom posete predsednici Katerini Sakelaropulu, predložio raspuštanje parlamenta i raspisivanje izbora, javlja danas "Katimerini". "Imam zadovoljstvo da vam dostavim preporuku kabineta o raspuštanju skupštine i… »
Micotakis predsednici predložio raspuštanje parlamenta i raspisivanje izbora
RTV 22.04.2023
ATINA - Premijer Grčke Kirjakos Micotakis je, tokom posete predsednici Katerini Kaelaropulu, predložio raspuštanje parlamenta i raspisivanje izbora, javlja danas "Katimerini". "Imam zadovoljstvo da vam dostavim preporuku kabineta o raspuštanju skupštine… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, lokalni pljuskovi i grmljavina, sutra svežije i nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 43 povezane

Crta podnela tri krivične prijave u vezi sa protestima u Novom Sadu, Beogradu i Vrbasu
Danas pre 5 satijoš 23 povezane

Nikola Topić javno odgovorio Jokiću na zamerku, usledilo munjevito izvinjenje: "Moja greška..."
Telegraf pre 2 satajoš 51 povezana

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 20 povezanih